Coronary Artery Disease Monitoring & Behandeling

Volksmond "verharding van de slagaders," coronaire hartziekte in de tijd ontwikkelt en is de belangrijkste oorzaak van een hartaanval en beroerte wereldwijd. Monitoring en behandeling van deze ziekte wordt het grootste belang in de strijd een moordenaar die typisch problematisch in mid-life.

Identificatie

Coronaire hartziekte (CAD) is een verstopping van slagaders naar het hart. Het wordt meestal veroorzaakt door een ophoping van vetachtige stoffen, plaque, waardoor een genoemd atherosclerose conditie.

Behandeling

Leeftijd, hartfunctie en andere gezondheidsproblemen spelen een rol bij het bepalen van de behandeling. "In het begin, de behandeling kan omvatten dieet veranderingen en een trainingsprogramma. Uw zorgverzekeraar kan medicijnen voorschrijven", aldus de Universiteit van Michigan Health System. Chirurgie open blokkades noodzakelijk zijn.

Controle

Elektrocardiogrammen, echocardiogrammen, stresstests, bloed scans, angiografie, coronaire katheterisatie, en CT-scans of MRI's kunnen worden besteld te diagnosticeren en te monitoren verbeteringen of regressie in coronaire verstopping.

Preventie / Solution

Gezondere levensstijl aanbevelingen omvatten het stoppen met roken, afvallen, meer gebruik wordt gemaakt en gezonder eten om de bloeddruk te verlagen en verlaagt het cholesterolgehalte.

Chirurgie

Angioplastiek en stenting bypassoperatie de primaire chirurgische technieken gebruikt om coronaire hartziekte herstellen. "Alle wijzigingen van coronaire bypass chirurgie omvatten omzeilen van de blokkade in de kransslagaders met een bloedvat uit een ander deel van het lichaam van de patiƫnt," zeggen artsen Surgical Associates van Texas.