Controlling Blood Sugar Met een dieet met weinig koolhydraten

Om de bloedsuikerspiegel met een dieet met weinig koolhydraten te beheersen, moet je eerst begrijpen wat voedingsmiddelen bevatten koolhydraten. Er zijn twee soorten koolhydraten: eenvoudige en complexe. Eenvoudige koolhydraten worden gevonden in voedingsmiddelen zoals snoep, witte suiker, sommige zuivelproducten en fruit. Complexe koolhydraten zijn te vinden in zetmeelrijke voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen uit granen, zoals brood, pasta en rijst complexe koolhydraten. Aardappelen bevatten ook complexe koolhydraten.

Als je eet koolhydraten, het lichaam breekt het zetmeel af tot suiker. Het wordt geabsorbeerd door de bloedstroom, waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt. Wanneer de bloedsuiker stijgt, wordt de pancreas zou voor insuline, de suiker verwerkt door uit het bloed bewegen om de cellen los. Eenmaal in de cellen, het lichaam gebruikt suiker voor energie. Enkelvoudige koolhydraten gaan door het proces veel sneller dan complexe koolhydraten, als het lichaam niet de eenvoudige suikers af te breken als het doet complexe koolhydraten.

Bloedsuikerspiegel kan door verlaging of verhoging van koolhydraten. Als uw bloedglucosegehalte laag is, de beste manier om het te stimuleren up is door het eten van een vrucht rijk aan koolhydraten, zoals appels, peren, bramen of kersen. Sommige vruchten zijn zeer rijk aan koolhydraten, zoals dadels en rozijnen. Het beste is om de stok met vruchten die een minimum aan koolhydraten hebben.

Aan de andere kant, als je problemen hebt met een hoge bloedsuikerspiegel hebben, wilt u uw inname van koolhydraten te beperken. Eet fruit met lagere koolhydraten zoals vijgen, kiwi, kumquats, mandarijnen en passievruchten. Terwijl de groenten zijn goed voor je, als je je bloedsuikerspiegel moet letten, zijn er bepaalde groenten die je nodig hebt om te beperken of weg te blijven uit, zoals artisjokken, uien, pastinaken, erwten, pompoen en zoete aardappelen. Groenten weinig koolhydraten bevatten spinazie, andijvie, komkommer, selderij, broccoli en bloemkool.

Vlees, voor het grootste deel, zijn laag in koolhydraten of hebben geen koolhydraten niet helemaal, tenzij je ze koken in olie of toppings toe te voegen aan hen (zoals barbecue saus en kaas). Kip en kalkoen hebben nul koolhydraten per 4-oz. gedeelte; rundvlees heeft 25 koolhydraten per 6-oz. gedeelte; varkensvlees, met inbegrip van ham, heeft nul koolhydraten per portie.

Met dit in gedachten, het plannen van uw maaltijden met een vlees en een koolhydraatarm groente als je op een streng dieet. Als je gewoon wilt verminderen uw inname van koolhydraten om gewicht te verliezen, kunt u een zetmeelrijk voedsel hebben twee of drie keer per week. De makkelijkste manier om te onthouden als er iets is zeer rijk aan koolhydraten (zetmeel) is om te onthouden dat als het "wit", het is geladen met koolhydraten. Dit betekent pasta, rijst, wit brood en items gemaakt van witte bloem. Overschakelen op volkoren of tarwe-producten nog steeds biedt u koolhydraten, maar het is veel minder dan je zou innemen dan wanneer u met producten die met witte bloem eten.

Hoewel er is geen aanbevolen hoeveelheid koolhydraten verbruik, is het algemeen aanvaard dat je ongeveer 300 gram per dag zou moeten hebben voor een 2.000 calorie├źn dieet als je niet op een probleem met een hoge bloedsuikerspiegel hebben. Mensen die op insuline of die insuline nodig heeft, maar proberen om hun bloedsuikerspiegel met een dieet onder controle moet aanzienlijk lager hoeveelheden koolhydraten verbruiken - dichter bij de 80 tot 100 gram koolhydraten per dag (zie bronnen hieronder).