Contacteer Lens infectie te behandelen

Contactlens infecties kan om diverse redenen, waaronder slapen met lenzen, dragen ze langer dan de via oplossingen niet gemaakt voor contactlenzen, of met sinus infecties en andere aandoeningen die de ogen. Als een van deze situaties op u van toepassing, het volgen van een paar eenvoudige stappen helpen u de resulterende contactlens infectie te behandelen.

Instructies

•  Verwijder de contacten en controleer je ogen om te controleren of een vreemd voorwerp wordt niet gevangen onder een lens. Iets zo eenvoudig als een wimpers of stofdeeltjes kan leiden tot een contactlens infectie, waardoor een stal. Deze eenvoudige stap kan kleine infecties contact lens te behandelen.

•  Vermijd het dragen van contactlenzen, tot de infectie weg gaat. Alle dragers van contactlenzen moet een bril bij de hand voor deze situaties hebben. Bril plaats van contacten geven ogen tijd om zuurstof te ontvangen om het genezingsproces te bevorderen.

•  Gebruik een warm kompres met kamille, rozenolie of lavendel te verminderen zwelling veroorzaakt door contactlenzen infecties. Plaats deze kompressen dan ze ogen gedurende ongeveer 20 minuten om de resultaten te zien.

•  Zorg zelfgemaakte boerenbedrog om contactlenzen infectie te behandelen. Vlierbloesem thee en ogentroost kruid doordrenkt met kokend water zijn goede kruiden opties voor eyewashes. Voordat zij het in de ogen, maar, laat het mengsel afkoelen. Honing, ook, natuurlijk behandelt ooginfecties. Plaats straight honing in de ogen of maak boerenbedrog bestaande uit 3 el. honing gemengd met 2 kopjes kokend water.

•  Bezoek een oogarts als de contactlens infectie niet verdwijnt. Eye artsen voorschrijven antibiotische druppels of orale medicijnen die helpen bij het bestrijden van de infectie, zodat het niet verergert en chirurgische methoden hoeven niet te worden toegepast.

Hints

  • De beste manier om te voorkomen dat het krijgen van een contactlens infectie is aanbevelingen voor lensdragers volgen. Zelfs als uw contactlenzen gedragen kan worden, 24 uur per dag, vermijd slapen in hen om de kans op het krijgen van infecties te verminderen. Probeer niet om geld te besparen door het dragen van hen langer dan u zou mogen; ernstige oogproblemen kunnen ontwikkelen.