Contact opnemen met een Health Inspector

Contact opnemen met een Health Inspector

Gezondheid inspecteurs werken in een verscheidenheid van terreinen. Gezondheid inspecteurs tarief restaurants, arts kantoren, ziekenhuizen, openbare voorzieningen en alle bedrijven die toiletten hebben. Een inspecteur voor de gezondheidszorg moet een diploma hebben - meestal in het milieu, de volksgezondheid en de veiligheid of de gezondheid administratie. Gezondheid inspecteurs zijn in toenemende mate actief in het onderzoek naar de milieu-heide kwesties. Gezondheid inspecteurs kunnen ook worden betrokken bij werkzaamheden voor de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en de Environmental Protection Agency (EPA). Veel bedrijven hebben hun eigen gezondheid inspecteur die is meestal opgeleid in industriële hygiëne.

Instructies

•  Bepaal wat voor soort gezondheidsinspecteur je nodig hebt. Dit is afhankelijk van uw bedrijf of persoonlijke reden waarom u contact een inspecteur voor de volksgezondheid. Een arts of kliniek zou contact opnemen met een andere overheid kantoor dan een restaurant. De meeste bedrijven zijn verplicht om bepaalde keuringen gedaan op een regelmatige basis te hebben.

•  Neem de juiste overheid kantoor in uw provincie of staat door te zoeken op het Blue Pages van het telefoonboek of het doen van een internet zoeken voor het soort gezondheidsinspecteur je nodig hebt.

•  Probeer contact gezondheid inspecteurs door uw provincie Health Department, Clinical Laboratory Improvement Amendement (CLIA), OSHA, EPA, de Food and Drug Administration (FDA) en het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA).

•  Controleer de accreditatie van een potentiële gezondheidsinspecteur. De inspecteur voor de volksgezondheid dient te worden geaccrediteerd door de Raad van Certified Safety Professionals (BCSP) en de Amerikaanse Raad van Industrial Hygiene (ABIH).

Hints

  • Gezondheid inspecteurs kunnen ook pakken gemeenschap kwesties als overtollig afval in yards buren '.