Complicaties van nachtelijk zweten

Nachtzweten, periodes van nachtelijk zweten, die vaak weken uw lakens en pyjama's, over het algemeen niet aan te geven ernstige medische problemen volgens de Mayo Clinic. Terwijl gewoonlijk goedaardig kunnen sommige complicaties optreden als gevolg van overmatig nachtelijk zweten.

Identificatie

Artsen moeten een volledig lichamelijk onderzoek uit te voeren van een patiënt, met inbegrip van medische tests, indien dit noodzakelijk wordt geacht, alvorens te beslissen op een oorzaak van nachtelijk zweten en het bepalen of ze schadelijk zijn voor de patiënt.

Potentiële risico's

Mensen die ontwaken gedrenkt in zweet vele malen elke nacht zou kunnen vinden dat ze slapeloosheid te ontwikkelen. Elektrolyt onbalans vanwege de overmatig zweten verloren tijdens de nacht, kan een potentieel fatale aandoening indien onbehandeld.

Waarschuwing

In specifieke gevallen kan nachtelijk zweten voorbehoud van ernstige medische aandoeningen zoals kanker, tumoren en infectie.

Preventie / Solution

Beperk de potentiële gevaren van nachtelijk zweten door het houden van de kamer koel, met behulp van licht bed bekledingen en blijven goed gehydrateerd.

Wanneer moet u een arts te raadplegen

De Mayo Clinic adviseert op zoek naar advies van een arts voor nachtelijk zweten als ze regelmatig voorkomen, oorzaak slaap onderbreking en als je een plotselinge gewichtsverlies of onverklaarbare koorts opmerken.