Complicaties van een ventrale hernia

Liesbreuk, gewoonlijk aangeduid als ventrale hernia, ontstaat wanneer een deel van de darmen duwt echter de buikwand. Het ernstigste probleem door liesbreuk is een lus van de darm wordt gevangen in een zwak gedeelte van de buik.

Worging

Indien een gedeelte van de darmen wordt opgesloten in de buikwand kan verstikking optreden afsnijden bloedtoevoer naar de darmen.

Incarcerated Hernia

Incarcerated breuk kan optreden als de lus van de darmen wordt gevangen. Dit kan leiden tot darmobstructie en kan ondraaglijke pijn veroorzaken.

Grote Hernia

Wanneer een liesbreuk wordt te vergroten, kunnen complicaties ontstaan ​​als ze niet operatief hersteld. Grote hernia bij mannen kan duwen in de mannetjes scrotum, waardoor zwelling en pijn.

Herniorrhaphy

Herniorrhaphy vereist een chirurgische incisies om de liesstreek. De chirurg duwt vervolgens de lus van de darm terug in je buik. Hij zal dan het herstel van de gescheurde spier door het naaien van het terug op zijn plaats.

Hernioplasty

Hernioplasty reparatie vraagt ​​de chirurg om vele kleine incisies te maken door het plaatsen van een glasvezel-buis in je buik en het herstel van de hernia.