Compleet Parasite Cleanse

Compleet Parasite Cleanse

Spoelworm, mijnworm, pinworm - klinkt als iets wat je zou zien wanneer je je voorbereidt om fishiing gaan. Helaas, dit zijn alle parasieten die in de darmen van mensen wonen. Ze leven van de voedingsstoffen van het voedsel dat we verteren, verstopte darmen en dubbele punten zijn hun broedgebieden. Een van deze parasieten kunnen leggen 10.000 eieren, resulterend in een eindeloze cyclus van ziekte. Daarom is een grondige parasiet reinigen is zo cruciaal.

Significantie

Zodra de parasieten in de darmen de voedingsstoffen zijn gevoed uit in onze darmen, geven ze schadelijke toxines. Deze schadelijke stoffen zijn verantwoordelijk voor een aantal ziekten die gemakkelijk kunnen worden behandeld door het invullen van een parasiet reinigen en bevrijden je lichaam van de volwassen parasieten en hun eieren.

Functie

Er zijn drie belangrijke ingrediënten die in de meeste parasiet reinigt: zwarte walnoot, alsem en kruidnagel. De zwarte walnoot en alsem doden de volwassen parasieten, terwijl de teentjes doden hun eieren te voorkomen, zodat een herbesmetting niet plaatsvindt.

Time Frame

Een parasiet reinigen kan gedurende 2 dagen tot 3 maanden. Hoe langer wordt gedaan, hoe groter de kans de parasieten en de eieren worden beide uitgeschakeld.

Voordelen

Zodra de parasieten worden geëlimineerd uit de darmen, zal de voedingsstoffen die u in een betere door uw lichaam worden opgenomen tijdens de spijsvertering. Dit zal leiden tot meer energie en een verbeterde immuunsysteem.

Overwegingen

Alvorens te beginnen met een parasiet reinigen, is het altijd een goed idee om een ​​gedeeltelijke vasten van licht verteerbaar voedsel zoals bouillon en soep, en voedingsmiddelen bekend om hun anti-parasitaire eigenschappen, zoals knoflook en yoghurt uit te voeren. Dit begint met het lichaam te ontdoen van sommige parasieten, het voorbereiden voor het reinigen.