Common Dental Office Noodgevallen

Common Dental Office Noodgevallen

Kunnen tandheelkundige noodsituaties ernstig en mag niet worden genegeerd. Pijn of verwondingen aan de mond of tanden van een signaal dat er iets mis is en dat behandeling nodig. De meeste tandartsen reserveert tijd om patiƫnten te zien met tandheelkundige noodsituaties. Niet behandeling van gemeenschappelijke tandheelkundige noodsituaties verkrijgen kan het risico van blijvende gebitsproblemen verhogen of tot de noodzaak van uitgebreidere behandeling.

Pijn of zwelling

Ernstige tandpijn is een van de meest voorkomende tandheelkundige noodsituaties. Pijn gepaard gaande met zwelling of koorts kan een infectie betekenen. Andere vormen van pijn die worden beschouwd als een tandartspraktijk nood zijn kaak pijn en pijn tijdens het kauwen. Infectie kan ook worden aangeduid door pus drainage van het besmette gebied.

Om kiespijn te behandelen totdat je in staat om gezien te worden door een tandarts zijn, spoel je mond met warm water om het te reinigen. Gebruik tandzijde om voedsel of ander vuil dat vast te zitten tussen de tanden te verwijderen. Als uw mond is opgezwollen, breng dan een koud kompres tegen de buitenkant van uw mond of wang.

Broken Tooth of Knocked Out Tooth

Tanden die zijn gechipt, gebroken of knock-out zijn gemeenschappelijke tandheelkundige noodsituaties. Als u een gebroken tand, moet u stukken slaan. Solliciteer gaas om het gebied te stoppen met bloeden. Als er zwelling, gebruik dan een koud kompres te houden zwelling naar beneden en de pijn verlichten. Als een tand helemaal knock-out, sla het op en spoel het onder water zonder het verwijderen van alle aangesloten weefsel. Proberen om het terug te zetten op zijn plaats. Als u niet in staat om het terug te zetten op zijn plaats zijn, zet de tand in een kleine hoeveelheid melk of water met zout. Ontvang een tandarts zo spoedig mogelijk. Volgens MedicineNet, een tand terug naar de bus door een tandarts binnen een uur heeft de beste kans om te worden gered.

Andere Dental Noodgevallen

Verloren vullingen, verloren kronen, gedeeltelijk losgeraakt tanden en gebroken braces draden zijn allemaal voorbeelden van tandheelkundige problemen beschouwd noodgevallen. Trauma aan de mond gebied kan tandheelkundige aandacht vereisen, zoals een gebroken kaak of zacht weefsel schade aan het tandvlees, tong, wangen en lippen. Koude kompressen kunnen tijdelijk helpen verminderen zwelling voor dit soort letsel. Voor alle tandheelkundige noodsituaties, hoe eerder je tandheelkundige aandacht krijgen, hoe groter de kans dat je tanden kunnen worden opgeslagen.