Common Cold Facts & Informatie

Het krijgen van uw feiten en informatie rechtdoor over de verkoudheid helpt hulp in je verdediging. Wanneer je run down en lijden aan ongezonde eetgewoonten, de mogelijkheid van het aangaan van de gewone verkoudheid stijgt enorm. Juiste preventie is de sleutel tot gezond blijven en het afweren van verkoudheid en virussen.

Oorzaak

Verkoudheid wordt veroorzaakt door meer dan 200 verschillende soorten virussen. De meest voorkomende is het Rhinovirus die meer dan 100 verschillende soorten heeft.

Effecten

De symptomen die gepaard gaan met een koude - hoesten, koorts, congestie en een loopneus - worden veroorzaakt door de strijd van het immuunsysteem met het virus.

Time Frame

Zodra de symptomen van een verkoudheid beginnen ontwikkelen, kunnen ze duren 3 tot 10 dagen gemiddeld.

Het voorkomen

Het wassen van je handen met warm water en zeep is de beste verdediging, vooral als je jonge kinderen hebt of zijn rond de besmette mensen. Voor de mond en neus bij hoesten of niezen kan de verspreiding van uw ziektekiemen te voorkomen, ook.

Geneesmiddel

Medicatie verlicht de symptomen van een verkoudheid, maar doet weinig om de kou te bestrijden. In feite kunnen medicijnen die voorkomen dat hoesten het moeilijker maken om de borst congestie en neusdruppels gebruikt voor meer dan 3 dagen kan rebound neusverstopping veroorzaken verlichten. Kippensoep, een luchtbevochtiger, en veel vocht helpen verlichten congestie en verlichting geven zonder over-the-counter drugs.