Colon reiniging met een dieet van fruit & groenten

Colon reinigen niet moeten gebeuren met indringende procedures in gezelschap van artsen of specialisten. Het kan worden gedaan in het comfort van uw eigen huis, op uw eigen schema. Door het eten van fruit en groenten die je kan natuurlijk ontdoen van de dikke darm van de giftige stoffen die leiden tot gezondheidsproblemen.

Voordelen van de gezondheid

De dikke darm, het deel van het lichaam van de spijsverteringskanaal dat water en zouten uit vast afval haalt, kan verstopt raken na verloop van tijd met de bijproducten van vlees en verwerkte voedingsmiddelen. Vanwege hun samenstelling, kan verse groenten en fruit niet veel inspanning van het spijsverteringskanaal te verwerken vereisen. Omdat het spijsverteringsstelsel kan breken groenten en fruit makkelijker, kan het af te breken en te duwen ander afval met zich mee. Dit maakt zowel groenten en fruit ideaal voor het reinigen van de dikke darm.

Fruit

Appels, kersen en peren bevatten broodnodige vezels en antioxidanten die nodig zijn om het lichaam adequaat te voeden en te spoelen van de dikke darm. Bessen - aardbeien, frambozen, bramen - allemaal bekend zeer krachtige antioxiderende werking, waardoor ze helpen vullen of vertragen van de zuurstof last in de cellen. Dit is vooral gunstig voor de dikke darm, waar de ontlasting kan verharden rond het spijsverteringskanaal en letsel veroorzaakt.

Groenten

Als het gaat om groenten, lichtjes gekookt het beste werkt. Groenten die zijn gekookt tot ze zacht blijven enkele nuttige voedingsstoffen. Stomen uw groenten zullen de mineralen en vitaminen intact voor consumptie te houden en voldoen aan uw maag ook. Donker, bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en mosterd greens allemaal zijn rijk aan omega-3 vetzuren. Zij hebben ook vitamine A, C en gezonde dosis ijzer, calcium en kalium.