Colon Parasite Detox

Colon Parasite Detox

Een colon parasiet detox wordt gebruikt om wormen en andere ongewenste parasieten verwijderen --- met virussen, bacteriën, gist en toxinen --- uit het lichaam. Het is nauw verwant aan andere full-body of colon reinigt doordat zij alle beoogde vreemde schadelijke stoffen. Terwijl de parasieten kunnen worden opgehaald in exotische landen, het feit is dat de meeste van ons haven ten minste één soort parasiet die we opgepikt heb via voedsel of vloeistoffen. Er zijn verschillende manieren om parasieten in het lichaam doden. De meeste mensen maken gebruik van een combinatie van technieken zoals dieet en dikke darm reinigt met poeders of siropen.

Hoe Parasieten binnenvallen The Body

Parasieten kan je lichaam binnendringen via de huid, ogen, mond, spijsverteringskanaal en zelfs via snijwonden en schaafwonden, vooral op je voeten. Actuele oplossingen zijn vaak aanbevolen als een onmiddellijke behandeling. Echter, de meeste parasieten uitgestoten door de dikke darm. Parasieten in uw dikke darm kan gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen veroorzaken, omdat ze "consumeren" het voedsel dat je eet en beroven je lichaam van essentiële voedingsstoffen.

Slechte voeding en het overmatig gebruik van antibiotica kan een overmatige groei van systemische gist (Candida albicans) sporen in de dikke darm. Deze gist kan eroderen het lichaam de natuurlijke bacteriën, waardoor de dikke darm minder zuur en meer geschikt voor parasitaire invasie. Deze vreemde stoffen moeten worden verwijderd voordat ze in de bloedbaan en maken hun weg in het lichaam cellen en organen.

Darmspoeling

Darmspoeling is het proces van spoelen van de dikke darm met gezuiverd water om parasieten te elimineren. Een buis voert het water in de drie delen van de colon (aflopend, dwars- en oplopend). De waterdruk verwijdert fecale deposito's van de dikke darm muren, waar de parasieten vaak samenkomen om zich te voeden op systemische gist. Parasieten zoals paramecium worden vervolgens verwijderd wanneer u het water uit uw dikke darm te verdrijven in een bassin. Een dubbele punt hydrotherapist beheert meestal een darmspoeling, en de meeste mensen nodig hebben zes tot acht sessies over een periode van drie of vier weken. Huis zijn ook verkrijgbaar, maar zijn niet zo effectief.

Poeder en Syrup Reinigers

Meest poeder of siroop colon reinigt u gedurende 2-4 weken. De oplossing wordt in een vloeibare drank en elke dag geconsumeerd. Colon reinigingsmiddelen gebruiken een combinatie van kruiden en voedingsmiddelen die het lichaam ontdoen van gist en parasieten, zoals lintwormen. Net als darmspoeling, deze cleansers "schrapen" de darmwand te breken klonten van fecale materie en slijm. Sommige ingrediënten die in colon reinigingsmiddelen bevatten cayennepeper, knoflook, gember, senna en aloë bladeren. Kruidenthee en tincturen dat pau d'Arco bevatten worden ook gebruikt om gist en parasieten doden. Pau d'Arco is een natuurlijk kruid geruimd uit de bast van de taheebo boom, die groeit voornamelijk in Midden- en Zuid-Amerika.

Het wegwerken van Parasieten via de voeding

Mensen met parasieten moeten eten glutenvrije voedingsmiddelen en weg te blijven van suikers. Gluten en suiker voeden de gist op in uw dikke darm, en een grotere concentratie van gist op hun beurt versterken parasieten, die vervolgens vermenigvuldigen.

Vermijd gemeenschappelijke gluten zoveel mogelijk, zoals alles wat tarwe, gerst, rogge of derivaten daarvan bevat. Dit kan moeilijk zijn, omdat de meeste commerciële brood, pasta, gebak en zelfs melk bevatten gluten en suiker. Focus op rijst vervangers --- waaronder rijst melk en bloem --- en eet veel bonen, groenten en mager vlees.

Probiotica en Sap

Probiotica helpen vullen de dikke darm met "vriendelijke" bacteriën, als het lichaam de natuurlijke bacteriën wordt aangetast bij het bestrijden van een overmatige groei van gist. Dit helpt het lichaam doden zowel gist en parasieten in de colon. Probiotica kunnen worden gekocht bij een health-food of supermarkt. Yoghurt bevat ook culturen die doeltreffend om de natuurlijke flora aan de dikke darm kan zijn.

Sappen kunnen zeer effectief in het elimineren van parasieten zijn. Meest rauwe groenten zoals wortelen, selderij, radijs, peterselie en komkommers hoge niveaus van enzymen die helpen stelpen gisten en parasieten in de colon. Kopen verse groenten en vloeibaar te maken ze in een sapcentrifuge of blender, of koop de sappen bij Whole Foods of elders.