Colon Detox Met behulp van Lemon, Maple Syrup & Water

Ontgifting van de dikke darm gebeurt natuurlijk elke keer dat je een normale stoelgang. Mensen ondergaan gerichte colon detox programma's als een preventieve maatregel en als een manier om het verbeteren van de spijsvertering, opname van voedingsstoffen, of om kick-start een nieuw dieet plan.

Met behulp van citroen, ahornsiroop en water als een limonade kan werken voor sommige mensen voor een detox dieet voor een paar dagen, maar het kan moeilijk zijn. Het ontbreekt cayennepeper die het zou maken de Master Cleanse, een dubbele punt schoonmaken limonade ontworpen door Stanley Burroughs in 1971.

Waarom moet een Colon Cleanse?

Iedereen wordt blootgesteld aan giftige stoffen, zoals luchtvervuiling, uitlaatgassen van auto's, pesticiden en tweedehands sigarettenrook. Het lichaam moet filteren, pakket en deze toxines elimineren. Het doen van een dubbele punt detox is de eerste stap om het doen van een body-breed detox.

De dikke darm verwijdert een groot deel van het afval, en, tenzij u ten minste één dagelijkse stoelgang, kan je het opslaan van meer afval en giftige stoffen dan normaal. Sommige mensen melden met slechts twee of drie stoelgang per week.

Waarom de Master Cleanse is Beter

De Master Cleanse limonade wordt gemaakt van verse citroensap, ahornsiroop, gefilterd water en cayennepeper. De limonade is de enige, naast water en eventueel detox kruidenthee, die verbruikt gedurende 10 dagen om de dikke darm te reinigen. Een duidelijke tong met geen zichtbare witte coating is de indicatie van uw maag en dikke darm zijn duidelijk ook.

Vloeibare het vasten alleen op citroensap, water en ahornsiroop beschikt niet over een warmte je nodig hebt om 10 dagen te ondersteunen.

Ayurveda: wetenschap van het leven

Ayurveda betekent letterlijk "wetenschap van het leven" en is een holistische geneeswijze uit India. Agni vuur is nodig om de spijsvertering te stoken. Cayennepeper bepaalt dat Agni in een zeer vata (wind, droog, koud) limonade. Ama, of toxines, zich ophopen in het lichaam en creëren kapha (nat, aards, traag) stagnatie. Om het te verhelpen, het drinken van de Master Cleanse limonade kan de toxines (ama) te verwijderen en nog steeds calorieën uit ahornsiroop en geven u het voordeel van een warmte-element van cayennepeper. In tegenstelling tot de zwarte peper, dat is corrosief, wordt cayennepeper gebruikt in kruidenproducten om te genezen en de toon van de dikke darm.

Krijg medische verklaring als je nog nooit een dubbele punt schoonmaken eerder hebben gedaan. Staken indien u zich duizelig, zwak of moeite hebben met het uitvoeren van normale dagelijkse activiteiten.