Colon Cleanse Pros & Cons

Colon Cleanse Pros & Cons

Hoewel de praktijk bestaat al eeuwen, hebben dikke darm reinigt populariteit herwonnen in de afgelopen jaren. Een dubbele punt schoonmaken gaat blozen toxines en opbouw van de dikke darm met het oog op een betere werking te bevorderen. Een breed scala van dubbele punt zuivering processen zijn beschikbaar, waaronder zuurstof gebaseerde reinigingsmiddelen, irrigatie, supplementen, laxeermiddelen en klysma's. Artsen, diëtisten en andere gezondheidswerkers hebben de noodzaak en de veiligheid van de dubbele punt zuivering besproken, dus rekening houden met de voor-en nadelen voordat u dat doet.

Is Colon Cleansing Noodzakelijk?

Voorstanders van colon zuivering zeggen dat het noodzakelijk is om de dikke darm schoon twee keer per jaar. Er wordt gedacht dat bepaalde stoffen zich ophopen in het colon via jaren, creëren van een omgeving toxines te gedijen. Wanneer de gifstoffen weg te zijn gewist, kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen. Je lichaam kan ook een betere hydratatie te krijgen, zoals toxines wateropname kan blokkeren.

Gezondheidsclaims

Voorstanders van dubbele punt zuivering zeggen dat het kan helpen bij het voorkomen darmkanker veroorzaakt door de langdurige ophoping van gifstoffen. Colon zuivert ook verondersteld om schadelijke bacteriën spoelen van het colon, het voorkomen van andere ziekten zoals chronisch vermoeidheidssyndroom, spijsverteringsproblemen, fibromyalgia en hartziekten. Dieters gebruiken dubbele punt zuivering als een manier om gewicht te verliezen en te ervaren minder opgeblazen gevoel en meer energie.

Gebrek aan bewijs

Alvorens een beslissing gezondheidszorg, onderzoek geen bewijsmateriaal voor de behandeling. Het belangrijkste argument tegen dubbele punt zuivering is dat je lichaam op natuurlijke wijze reinigt zichzelf en niet een speciaal dieet of pillen nodig hebt om het te doen.

False Claims

Geloof niet alle vorderingen die zijn gemaakt om een ​​product te verkopen. Het is moeilijk om te weten welke colon-reinigen producten veilig zijn en welke niet. Honderden producten zijn beschikbaar op de markt, maar zijn niet gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Hun gezondheid claims kunnen niet goed worden onderzocht en soms kan leiden tot schade aan uw lichaam.

Gezondheidsrisico's

De gezondheidsrisico's die betrokken zijn bij de dubbele punt zuivering zijn meestal mild. Echter, elke vorm van harde behandeling die je lichaam om zichzelf te spoelen, veroorzaakt zoals een krachtig laxeermiddel, kunt u uitgedroogd maken. Dr Michael Picco, een Mayo Clinic gastroenterologist, waarschuwt dat colon reinigt met natriumfosfaat het niveau van elektrolyten in het lichaam kunnen brengen. Dit kan schadelijk zijn voor mensen met nier-of hart-en vaatziekten zijn.

Conclusie

Als u besluit om te proberen een dubbele punt schoonmaken, op zoek naar producten die mild en volledig natuurlijke zijn. Bespreek ook een dubbele punt schoonmaken met uw arts, die aanbevelingen kan maken en vast te stellen of een van uw gezondheidstoestand of medicijnen zou interfereren met het. Zorg ervoor dat u veel water te drinken, ook.