Colloïdaal zilver voor Tooth Infecties

Colloïdaal zilver voor Tooth Infecties

Gebitsinfecties algemeen betrekking op een groep voorkomende aandoeningen in de mond. De meeste tand infecties zijn pijnlijk indien onbehandeld, en kan evolueren met een slechte mondhygiëne. Colloïdaal zilver is een alternatief geneesmiddel dat wordt verondersteld om de gunstige eigenschappen vanwege de zilver ionen hebben.

Soorten Tooth Infectie

Er zijn drie hoofdtypen van tand-infectie: tandbederf, tand abces en tandvleesontsteking. Tandbederf treft de levende pulp weefsel in de tand. Tandabces valt het bot rond het einde van de tand. Tandvleesontsteking treft het tandvlees.

Symptomen

Symptomen zijn onder meer pijn en zwelling in het omliggende weefsel van geïnfecteerde tand. Tandvlees bloeden kan optreden in een vergevorderd stadium van tandvleesaandoeningen.

Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum en heeft een oligodynamisch effect op schadelijke bacteriën en schimmels in de mond en andere delen van het lichaam. De stof is bekend om verschillende soorten gebitsinfecties regelen door de verspreiding van pathogenen.

Toepassing

De vloeibare suspensie is beschikbaar in de meeste health-food retailers. Zij wordt uitgevoerd met een druppelaar onder de tong tweemaal daags.

Risico's

Colloïdaal zilver is verbonden met een zeldzame, onomkeerbare ziekte bekend als argyria. De huid wordt een blauw-groene kleur maar niet geassocieerd met een verhoogde mortaliteit of complicaties van andere kwalen.