Colloïdaal zilver in de behandeling van prostatitis

Colloïdaal zilver in de behandeling van prostatitis

Prostatitis, zoals gedefinieerd door MayoClinic.com, is een ziekte van de prostaat; het kan pijn in de lies, pijn of moeite met plassen, en andere symptomen veroorzaken. Website van de Mayo Clinic legt ook uit dat prostatitis is een groep van aandoeningen; 10 tot 15 procent zijn gerelateerd aan een bacteriële infectie en zijn gemakkelijk te behandelen, maar de meer gewone uitvoeringen zijn moeilijk te diagnosticeren en te behandelen. Colloïdaal zilver wordt momenteel gebruikt als een alternatief geneesmiddel prostatitis.

Wat is Colloïdaal zilver?

Hoewel MayoClinic.com beweert dat de voordelen van colloïdaal zilver in een medisch wetenschappelijke tijdschriften niet hebben gedraaid, veel mensen ervoor kiezen om colloïdaal zilver te gebruiken als gevolg van wat zij geloven zijn de natuurlijke antiseptische eigenschappen. Colloïdaal zilver heeft geen smaak of geur, is niet giftig en is een natuurlijke substantie die bestaat uit submicroscopische clusters van zilverdeeltjes (opgehangen aan een elektrische lading in elk deeltje) in een geschikte vloeistof. Wanneer genomen met mate, volgens de bevindingen van Dr Duarte, colloïdaal zilver is een krachtig hulpmiddel voor het immuunsysteem; het zilver doodt schadelijke ziekteverwekkende organismen en helpt bij de genezing.

Colloïdaal zilver als prostatitis Behandeling

Colloïdaal zilver wordt momenteel gebruikt als een alternatieve behandeling voor vele ziekten. Volgens Dr Duarte bevindingen zoals beschreven op DiscoveryNews.us, kan colloïdaal zilver de genezing te bevorderen, terwijl het vernietigt bacteriën die voortdurend het menselijk lichaam binnenkomt. Het artikel stelt: "Het is als het ontvangen van een kunstmatig immuunsysteem tot onze is sterk genoeg om de klus te klaren." Volgens Discovery News, colloïdaal zilver "co-vermengt met het bloed" en gaat cellen binnen om schadelijke organismen te vinden, stik hen en doodt daarna binnen zes minuten na het contact zo bestudeerd en bevestigd door onderzoek aan de UCLA Medical Lab; colloïdaal zilver schakelt het enzym dat alle eencellige bacteriën en afhankelijk zuurstof metabolisme. Dr Duarte aangehaald prostaatvergroting en blaasontstekingen, onder vele andere aandoeningen, zoals behandelbaar door colloïdaal zilver.

Hoe te nemen

Hoewel veel fabrikanten van colloïdaal zilver suggereren tussen een theelepel en een eetlepel dagelijks om gezond te blijven, zal een arts kunnen best instructies geven de specifieke dosering voor de behandeling van prostatitis. Aangezien verschillende omstandigheden vragen om een ​​andere behandeling, spreken met een homeopathisch arts, een natuurgeneeskundige arts, of een supplement professional over de dosering voor prostatitis is uw beste optie. Dosering informatie zal worden verstrekt op de fles, maar kan niet worden gericht naar de bijzondere voorwaarden.

Waar te koop

Colloïdaal zilver wordt geleverd in vloeibare vorm, in het algemeen in een giet fles of spuitfles intern moeten worden genomen, of gespoten op het getroffen gebied. Online retailers en reformwinkels en de hele voedsel-winkels bieden colloïdaal zilver. De prijsklasse is breed afhankelijk van of de colloïdaal zilver massa geproduceerd of geproduceerd door een individu.

Overwegingen

Bewaar colloïdaal zilver op donkere plaatsen en vermijd extreme temperaturen. Omdat colloïdaal zilver is een alternatieve vorm van genoegdoening te voeren die nodig zijn onderzoek naar zorg ervoor dat u koopt een zuivere vorm. Hoewel aanbieders van colloïdaal zilver gelden er geen bijwerkingen, de medische concludeert colloïdaal zilver een grijs gietijzer aan de huid, en volgens MayoClinic.com, convulsies en andere neurologische problemen, nierbeschadiging en huidirritatie.