College Kids & Depressie

College Kids & Depressie

Depressie is een ernstige zaak, ongeacht wie is daarbij betrokken, omdat het kan leiden tot andere gezondheidsproblemen en psychische problemen, en zelfs zelfmoord. Als college kids lijden aan depressie, zijn er nog meer onderdelen in de mix gegooid. Velen van hen zijn uitwonend voor de eerste keer en hebben niet de steunregeling van de familie. Anderen houden zich bezig met het krijgen hoge cijfers of het vinden van een baan direct na het afstuderen.

College-Aged Students

Volgens John Gerden, MD, een uitvoerend directeur van de Universiteit van Michigan Depression Center, depressie heeft de neiging om de piek in de leeftijd tussen 15 en 19. Hoewel de meerderheid van de studenten zijn op de hogere einde van die schaal, is het belangrijk dat ze zijn college invoeren wanneer een depressie is vaak in het begin ervan. Gerden schat ook dat 15 procent van de studenten worstelen met depressie, en ongeveer 10 procent van de studenten komen naar de universiteit met een voorgeschiedenis van depressie.

Het herkennen van de problemen

Vaak is de persoon die depressief is niet eens beseffen wat er gebeurt. Daarom is het voorkomen van nadelige gevolgen zich voordoet gaat de hulp van de mensen om de depressieve persoon. Als een inwoner assistent, kamergenoot, klasgenoot, vriend of leraar vermoedt dat de student kan worden ingedrukt, moet hij naar iemand die direct kan ingrijpen, zoals een ouder of begeleidingsadviseur spreken. Verder moeten de leerlingen zich bewust zijn van de factoren op de universiteit die hen kunnen keren naar een depressie.

Stress als oorzaak

Wanneer de studenten in te voeren universiteit, vaak vinden ze dat ze meer stress in hun leven als gevolg van de nieuwe verantwoordelijkheden. Bovendien moeten ze hun eigen time management vaardigheden om al hun taken uit te voeren te ontwikkelen. Studenten die op hun eigen voor de eerste keer hebben om hun uitgaven te beteugelen, aan te passen aan hun afwezigheid van familie en oude vrienden en houden zich op de hoogte van hun schoolwerk. Studenten zijn ook blootgesteld aan nieuwe mensen en nieuwe idee├źn, en ze kunnen verdwalen in een poging om zichzelf te vinden.

Academic Pressure

Sommige studenten zijn niet in staat om bij te blijven met de uitdagende curriculum van de universiteit cursussen en worden depressief als gevolg. Studenten die naar school gaan op de beurzen hebben het extra druk van het bijhouden van een bepaalde Grade Point Average. Junioren en senioren, in het bijzonder, te beginnen om vooruit te kijken naar het leven na de universiteit en in de stress over het wel of niet ze banen zullen vinden of in hun beoogde graduate opleidingen worden aanvaard.

Slaap

Een van de grootste problemen in verband met depressie is de slaap, omdat het zowel een oorzaak als een gevolg van de aandoening kan zijn. Studenten die niet genoeg slaap krijg kan depressie als bijwerking, maar depressie kan ook leiden studenten om genoeg slaap krijgen, waardoor voor een vicieuze cirkel. Slaap is met name van belang voor de studie van depressie bij studenten omdat er zoveel studenten proberen om schoolwerk, banen, stages, activiteiten en een sociaal leven in hun dagen dat gebrek aan slaap is een constante en wijdverbreid probleem op universiteiten proppen.