Cold Home Remedy voor een Kind

Cold Home Remedy voor een Kind

Geen goede ouder is ingenomen met het idee van haar kind ziek. Het wekt een natuurlijke zorg die moeilijk te voorkomen. Een van de meest voorkomende ziekten kinderen verdragen is koud. De meeste verkoudheden zijn vrij gemakkelijk te behandelen. Echter, als de juiste zorg niet wordt toegediend, kan een koude ontwikkelen tot bronchitis of longontsteking. Al tientallen jaren, hebben de ouders zich tot huis remedie behandeling voor verkoudheid genezen bij kinderen.

Knoflook

Knoflook is een bekend kankerpreventieve, bloedverdunner en antioxidant. Hoewel de geur kan worden off-putting voor kinderen, het doet wonderen voor de verkoudheid. Schil ongeveer vijf of zes teentjes knoflook. Met behulp van een koord van draad en een naald, maak een ketting met de gepelde knoflook en zet het om de nek van het kind. Aangrijpende aroma de knoflook helpt om de sinussen te wissen en lost congestie.

Kokosolie

Dit is voor massage therapie. Verwarm de kokosolie, dan druppelen een aantal over de borst van het kind. Masseer zachtjes dit gebied gedurende 5 minuten. Herhaal dit proces op de bovenste gedeelte van de rug van het kind. Zorg ervoor dat er geen wind is (airco en ventilatoren) blazen op het kind. De kokosolie massage levert het kind met een goede nachtrust's.

Ginger Tea

Regelmatig groene thee met een paar druppels gember sap helpt bij het versnellen van de hersteltijd. Als u wilt, gebruik maken van een niet-geaarde gember en water. Verpletteren gewoon de gember of braad het op. Daarna door koken de gember met water. Zodra het afkoelt, voeg 1 theel. van suiker voor het opdienen.

Honing

Honing wordt beschouwd als de beste hoest vechter. De stroperige dikte jassen de irriterende receptoren en is een effectieve bescherming tegen droge hoest. Het bevat ook een hoog antioxidant. Kinderen jonger dan 5 jaar moet worden gegeven 1/2 theel., De leeftijd van 6 tot 11, 1 theel., En ouder dan 12, 2 theel.

Saltwater

Saltwater behandeling moet worden gegeven aan oudere kinderen die niet bang zijn van de gorgelen ervaring. De ontsteking veroorzaakt door de verkoudheid wordt door bacteriƫn en andere ziektekiemen. De zoutwater trekt het water uit de infectie, terwijl het vernietigen van andere bacteriƫn die zich hebben gevestigd in het systeem van het kind.

Elevatie

Plaats opgerolde handdoeken of kleding onder de matras waar bovenlichaam van het kind rust. Dit brengt hem in een positie waar zijn hoofd en borst worden opgevoed tijdens het slapen, waardoor postnasal infuus.