Cocoa Butter Burn Behandeling

Cacaoboter is gebruikt als volksremedie jaren. Er wordt gezegd om te helpen verlichten striae en hulp brandwonden. Wanneer een persoon wordt verbrand, de getroffen huid heeft om terug te groeien. De eigenschappen van cacaoboter helpen de huid mee in dit proces.

Jeuk

Volgens Johns Hopkins University, als je zijn verbrand, kan uw huid begint te jeuken. Dit komt door talgklieren verbrand of beschadigd, waardoor een gebrek aan vocht. Als het branden is niet te diep of gevoelig, hydrateren de huid met cacaoboter. Dit zal voorkomen dat u krassen en mogelijk kwetsen van uw genezing brandwonden. Ook zal de cacaoboter vocht vast.

Huid verzachten

Solliciteer cacaoboter om de huid te helpen verzachten de huid. Dit is belangrijk om genezing verbrandt omdat de huid groeit langzaam terug. De toepassing van cacaoboter zal de huid soepel te houden, zal dus minder littekens achterblijven na het geneest. Ook zal de constante toepassing van cacaoboter in de tijd van de littekens te verminderen lang na genezing.

Zonnebrand

Zonnebrand zijn een veel voorkomende branden. Cacaoboter is gebruikt om te beschermen tegen zonnebrand eeuwen. Sommige mensen denken dat het beschermt tegen beschadiging door de zon, maar dat er geen UV-bescherming biedt. In plaats daarvan, het helpt de huid vocht vasthouden verloren aan blootstelling aan de zon. Ook als een persoon wordt verbrand, cacaoboter zal vocht te herstellen naar de huid, en de brandwonden sneller genezen.

Folk Remedies

Cacaoboter is gebruikt in de volksgeneeskunde remedies voor brandwonden omdat het kan worden gemaakt thuis en bevat natuurlijke materialen. Ook zijn sommige mensen geloven dat cacaoboter bevat antiseptische eigenschappen. Terwijl dit niet waar is, zal het de genezing van brandwonden proces verder te helpen.

Overwegingen

Gebruik geen cacaoboter op verse, ernstige brandwonden. Dit is een open wond, en geen huid is nog niet terug groeit. Wacht tot de wond is begonnen om te genezen en de huid is terug gegroeid. Als je ware zeker weet of je het moet gebruiken, raadpleeg dan uw arts. Ook, terwijl cacaoboter zal bijdragen tot het verminderen van de verschijning van littekens, er is geen garantie dat het zal ze helemaal weg gaan.