Clean Diet Foods

Het Eat Clean Dieet is een populaire dieet keuze voor personen die niet zijn afgebouwd door de ongebreidelde "get-fit-quick" mentaliteit die het dieet en fitness-industrie plagen. In plaats van zich voordeed als een blitzkrieg vet-verlies plan, het Eat Clean Dieet neemt de respectabele, gematigde aanpak en streeft ernaar om uw voedingsbehoeften programmering opnieuw te configureren, geeft meer dan alleen een tijdelijk dieet, maar een nieuwe manier van kijken naar voedsel.

Over het Eat Clean Dieet

De auteur van het Eat Clean Dieet is Oxygen tijdschrift columnist Tosca Reno. De kernwaarde achter het dieet is precies wat de titel suggereert - je moet ernaar streven om "schoon te maken" uw dieet door het verwijderen van zoveel mogelijk voedingswaarde armen "junk" calorieën. Door deze, zal je gewicht natuurlijk, terwijl het vermijden van de keur aan overmatige ontbering diëten die heersen op de markt zijn te verliezen.

Eat Clean Regels

Terwijl op het Eat Clean Dieet, moet je streven naar vijf of zes kleinere maaltijden per dag consumeren, bestaande uit 200 tot 300 calorieën per stuk. Elke maaltijd moet een complexe koolhydraten in combinatie met eiwitten en minimale vet (met name het vermijden van verzadigde vetten en transvetten) bevatten. Naast voedsel, moet je ook drink minstens twee liter (ongeveer acht kopjes) water per dag. Tot slot, er naar streven om nooit een maaltijd, vooral het ontbijt missen.

Eat Clean Foods

De voedingsmiddelen die u mag eten, terwijl op de Eat Clean Dieet worden alleen beperkt in een belangrijke manier - vasthouden aan natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen bronnen en schuwen alle junkfood. Dus vasthouden aan eiwitbronnen zoals kip, kalkoen en vis, de kwaliteit koolhydraten zoals volle granen, fruit en groenten, en gezonde vetten zoals kokosnoten, avocado's en olijfolie en visolie leunen. De "schoner" je eet, hoe beter je resultaten zullen zijn.

Voor-en nadelen

Het grote voordeel voor de Eat Clean Plan is dat het zal werken. Voor degenen die de discipline vast te houden aan het plan zoals geschreven, zult u een dramatische veranderingen in je lichaam te zien. Het enige echte nadeel aan het plan is dat dit nauwelijks roman informatie, waardoor het van twijfelachtige waarde als een commercieel plan. Immers, zouden de meeste lijners weten af ​​te zien van bewerkte "junk" voedsel en vasthouden aan gezonde voedingskeuzes, het maken van hun gewicht onder controle kwestie één van de psychologie of motivatie in tegenstelling tot een van onvolledige informatie.

Overwegingen

Hoewel het is nauwelijks een nieuwe benadering van voeding, het Eat Clean Plan kunt u zeker krijgen om uw gewichtsverlies doelen. Merk op dat, terwijl het maken van een 180-graden verandering van uw oude ongezonde gewoonten aan de gedisciplineerde leerstellingen van het plan zou kunnen blijken voor sommige al te moeilijk, "het eten van schoon" is echt de enige manier om duurzaam gewichtsverlies te bereiken. Zo is het Eat Clean Dieet is zeker de moeite waard uw tijd in de poging om jezelf te herprogrammeren naar een gezondere levensstijl aan te zetten.