Chronische Pijn Disorder

Chronische Pijn Disorder

Als u een van de miljoenen mensen die leven met chronische pijn, weet je hoeveel het je leven kan verstoren. U kunt voelen zich vaak machteloos over uw situatie. Er zijn veel aandoeningen die chronische pijn aandoeningen veroorzaken. Mensen die lijden aan chronische pijn moeten vaak veranderingen in hun levensstijl en dagelijkse routine te maken om hen te helpen het hoofd te bieden.

Identificatie

Chronische pijn stoornis wordt gekenmerkt door pijn die duurt ten minste drie maanden. Chronische pijn kan een permanente toestand zijn. Hoewel er gevallen waarin er geen bekende oorzaak van de pijn, zijn ziekten die kunnen worden gediagnosticeerd. Het kan voortkomen uit een initiële verwonding of ziekte zoals een hernia, of het kan het gevolg zijn van een chronische aandoening, zoals artritis, migraine, multiple sclerose, diabetes, fibromyalgie of kanker. Lage rugpijn is de meest voorkomende vorm van chronische pijn aandoening. Dit wordt gevolgd door hoofdpijn en migraine, nekpijn en aangezichtspijn. Het is het meest waarschijnlijk van invloed op mensen boven de leeftijd van 65 jaar.

Theorieën / Speculatie

Wetenschappers weten heel weinig over de oorzaak en behandeling van chronische pijn. Normaal, pijn is een signaal dat er iets mis is. Wanneer een gebied van uw lichaam gewond is of wanneer u een ziekte hebt, de zenuwen die het dichtst bij dat gebied te sturen signalen naar de hersenen. Uiteindelijk zijn deze pijnsignalen te stoppen als de situatie is opgelost. In het geval van chronische pijn, om redenen die niet goed begrepen, die pijnsignalen ook na het letsel of ziekte is afgenomen. Dit kan gebeuren wanneer de chemische stoffen die de pijn informatie doorgeven aan je hersenen niet goed werken.

Het stoppen van de cyclus

De belangrijkste component voor het bestrijden van chronische pijn is de vicieuze cirkel van pijn verstoren. Als u chronische pijn, kan je de neiging om depressief, angstig, minder mobiel zijn geworden, niet goed geslapen en geen hulp zoeken. Dit leidt tot meer pijn. Meer pijn leidt tot depressie, meer isolatie en angst. Maakt niet uit wat de oorzaak van uw chronische pijn aandoening, moet je zoeken naar manieren om de pijn te verminderen, zodat u deze neerwaartse cyclus kan doorbreken.

Pijnmedicatie

Er zijn honderden van recept en over-the-counter medicijnen om u te helpen uw pijn te bestrijden. Het is belangrijk om uw mogelijkheden te bespreken met uw arts om de beste aanpak voor uw situatie te vinden. Aangezien het gebruik van pijnstillers op lange termijn schadelijke effecten kunnen hebben of worden verslavend, je reguliere medische zorg nodig ontwikkelen van secundaire problemen te voorkomen. Gebruik pijnmedicatie vaak niet de behandelingsmethode van keuze vanwege de bijwerkingen zoals slaperigheid. Soms is het nodig om doorbreken. Als je chronische pijn aandoening is zo ernstig dat je geïsoleerd raken, niet in staat om te profiteren van andere behandelmogelijkheden nemen of genieten van dagelijkse activiteiten, het nemen van medicatie kan helpen om uw klachten te beheren, zodat u kunt werken en proberen andere benaderingen.

Yoga, Oefening en Tai Chi

Yoga, oefening en tai chi zijn allemaal nuttig zijn bij het beheer van chronische pijn aandoening. Wanneer u pijn het ook mag lijken om meer zin om te verhuizen minder om te voorkomen verzwarende uw conditie. Echter, zachte oefening gedaan op een passend niveau en weg te blijven van bewegingen die ziek worden geadviseerd voor je conditie zal een groot verschil maken. Als je zachtjes bewegen, je spieren worden sterker en flexibeler, die op zijn beurt neemt de druk af van pijnlijke gewrichten. Wanneer je niet genoeg beweegt, je spieren worden strak en zwak, die daadwerkelijk leidt tot meer pijn. Een goed opgeleide personal trainer, fysiotherapeut of ergotherapeut kan uw situatie te beoordelen en adviseren van de juiste hoeveelheid en het type van de oefening voor je. Als je merkt dat oefening op het land te pijnlijk is, probeer dan te oefenen in een zwembad. Het water zal helpen om uw spieren te ontspannen en zal de druk opstijgen pijnlijke gebieden.

Meditatie

Een regelmatige meditatie kan een lange weg te gaan in het helpen om uw chronische pijn aandoening symptomen te beheren. Door meditatie leer je je gedachten te verschuiven weg van de alledaagse gedachten en zorgen en in plaats daarvan concentreren op je ademhaling, een woord of een andere ontspannende object. Dit signaleert de hersenen dat alles in orde is en het kalmeert de activiteit van het zenuwstelsel. Deze mentale pauze geeft je ook een fysieke breuk, die kunnen helpen om uw klachten te kalmeren. Er zijn vele vormen van meditatie, en met experimenteren kunt u de juiste pasvorm voor u te vinden.