Chronische aandoeningen bij kinderen

Chronische ziekten beïnvloeden veel kinderen. Sommige hangen op in de volwassenheid, en kan de groei en ontwikkeling belemmeren. Astma, mucoviscidose, obesitas complicaties en ADHD problemen behoren tot de chronische ziekten bij kinderen.

Wat zijn chronische ziekten in Childern?

Veel kinderen ontwikkelen vaak kortdurende ziekten die verband houden met tal van factoren, zoals de sanitaire voorzieningen, de ongevallen, oorinfecties en gastro-intestinale problemen. Veel van deze aandoeningen zijn te behandelen en verdwijnen zodra de juiste behandeling is ontvangen. Toch zijn er een aantal gezondheidsproblemen bij kinderen beschreven als een chronische ziekte die kan blijven hangen voor vele jaren en misschien zelfs een leven lang meegaan.

Astma

Het aantal kinderen met astma blijft groeien. Astma is een inflammatoire chronische aandoening van de longen. Astma-aanvallen ontstaan ​​wanneer smalle luchtwegen in de longen worden ontstoken waardoor het moeilijker om lucht door te laten. Astma kan niet worden genezen, maar kan worden beheerd. Medicatie kan het ongemak in verband met astma-aanvallen te verminderen. Astma patiënten worden geadviseerd om onreine omgevingen te vermijden en gebruik de toepasselijke sanitaire maatregelen om hun omgeving schoon te houden de hele tijd.

Cystic Fibrosis

Deze chronische aandoening is een erfelijke aandoening van generieke veel kinderen. Het heeft invloed op de longen en vanaf nu, heeft geen remedie bekend. Het beïnvloedt de secretaris klieren die zweet en slijm produceren. Vroegtijdige diagnose en prenatale zorg vaak maakt een groot verschil in het beheer van het probleem. Cystic fibrosis beïnvloedt de ademhalingsorganen, lever en het spijsverteringsstelsel, evenals de voortplantingsorganen. In de meeste gevallen de ziekte duidelijk kort na de geboorte, maar soms pas ontdekt na enkele maanden na de geboorte of meerdere jaren in de kindertijd. Er is geen behandeling voor cystic fibrosis, maar het effect op de longen lever en spijsverteringsproblemen kunnen worden behandeld met farmaceutische en niet farmaceutische methoden.

Obesitas en overgewicht bij kinderen

Veel jonge kinderen met overgewicht of obesitas. Overgewicht is een groeiend chronisch probleem dat vaak wordt uitgevoerd in volwassenheid en kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartziekte, hoge bloeddruk en beroerte hoog cholesterolgehalte. Werkwijzen voor het behandelen van obesitas afhankelijk gezondheidstoestand van een individu. Een combinatie van technieken zoals voeding, lichaamsbeweging, aanpassing van gedrag en goedgekeurd obesitas geneesmiddelen kunnen worden toegepast.

ADHD

ADHD (attention-deficit / hyperactivity disorder) is een chronische ziekte die veel kinderen treft. ADHD kunnen uitdagingen voor kinderen en heden leerproblemen in lezen, schrijven en rekenen vormen. Kinderen met ADHD hebben moeite met het betalen van aandacht en hebben de neiging om hyperactief gedrag vertonen. Kinderen met ADHD hebben over het algemeen meer problemen op scholen dan niet-ADHD kinderen. Behandeling van ADHD wordt gedaan door het gebruik van stimulerende middelen, antidepressiva of andere antipsychotica, maar enkele vragen vaak gesteld indien deze geneesmiddelen hebben dit probleem