Chronisch verstopte neus Cure

Een chronisch verstopte neus kan een indicatie zijn dat u allergisch bent voor iets in je omgeving zijn, en je moet onmiddellijk uw huis naar de oorzaak van uw dilemma bepalen reinigen. Als je een huisdier hebt, grondig vegen en dweilen van de vloeren of vacuĆ¼m om huidschilfers van huisdieren uit de omgeving te verwijderen. Als u centrale lucht, kan het nodig zijn om het filter te vervangen als het minder effectief bij het reinigen van de lucht in de tijd wordt. Ten slotte moet u spreken met uw arts over het gebruik van een zoutoplossing neusspray voor het beheren van uw verstopte neus.

Grondig reinigen uw omgeving

Huidschilfers van huisdieren, stof en andere allergenen kunnen opbouwen na verloop van tijd in uw huis. Terwijl ze onopgemerkt in eerste instantie, zal je lichaam om de allergenen te reageren door het veroorzaken van een ontsteking in het weefsel voering van je neus. Deze ontsteking in de neus zorgt ervoor dat het verstopte gevoel en blokkeert je vermogen om te ademen door je neus. Gebruik een mild reinigingsmiddel om uw vloeren schoon te maken, en stofzuigen alle tapijt gebieden grondig. Vervang alle filters op airconditioners en centrale airconditioning units.

Luchtbevochtiger

Uw verstopte neus kan worden veroorzaakt door droge lucht in uw huis. Om te verlichten uw symptomen aanschaf van een stoom-luchtbevochtiger of koele mist luchtbevochtiger om continu vocht te voorzien, met name tijdens de drogere seizoenen. Koele mist luchtbevochtigers zijn veiliger in gebruik dan warme nevel of stoom luchtbevochtigers, want er is de mogelijkheid van het branden zelf met behulp van warme luchtbevochtigers.

Saline neussprays

Chronische congestie vereist recept of over-the-counter medicatie om effectief te behandelen. Een deel van het recept neussprays bevatten Nasonex en Rhinocort, en nonprescription medicijnen zijn onder andere Flonase en Dristan. Symptomen verbeteren meestal binnen 12 uur na het eerste gebruik, en de maximale verlichting wordt bereikt binnen twee weken. Het is belangrijk om te gebruiken uw recept neusspray precies zoals uw arts heeft voorgeschreven, zoals sommige sprays bevatten verslavende ingrediƫnten.