Chronisch hartfalen Symptomen

Congestief gezondheid optreedt wanneer je hart niet meer functioneert goed genoeg om het bloed door je hele lichaam te pompen. Familiegeschiedenis van hart-en vaatziekten, evenals overgewicht, met een hoge cholesterol en roken zijn allemaal risicofactoren voor het ontwikkelen van hartfalen, volgens de National Library of Medicine (zie bronnen). Het kennen van de tekenen en symptomen van deze ernstige aandoening kan u helpen om onmiddellijke medische verzorging en kan uw leven redden. U kunt ervaren sommige, maar niet alle, van de symptomen van congestief hartfalen.

Hartafwijkingen

Hartritmestoornissen - een abnormale hartslag - kan een symptoom zijn van congestief hartfalen. Je hart kan te snel sloeg, in een onregelmatig patroon of je kan hartkloppingen voelen.

Gastro-intestinale symptomen

Een gastheer van gastro-intestinale symptomen kunnen een deel van hartfalen, inclusief verlies van eetlust, misselijkheid, braken en basic indigestie zijn.

Zwelling

Zwelling van de onderste extremiteiten is een symptoom van CHF. Abdominale zwelling is ook gebruikelijk.

Plasproblemen

Een verschil in je urine gewoonten kunnen optreden met hartfalen. Een lage urineproductie is gebruikelijk, zoals nodig meerdere malen plassen gedurende de nacht.

Vermoeidheid

Gevoel erg moe en zwak komt vaak voor bij mensen met CHF.

Mental Capacity

Misschien heeft u een harde tijd te concentreren, verward raken of verliezen alertheid als een symptoom van hartfalen.