Cholesterolverlagende drankjes

Cholesterolverlagende drankjes

Als het gaat om het verlagen van uw cholesterol, oefenen alleen zal het soort verschil dat uw arts wil zien niet maken. Je nodig hebt om een ​​complete voeding revisie doen, van het voedsel op je bord aan de drank u genieten met uw ontbijt. Een paar eenvoudige drankje ideeën die u op weg helpen op het pad naar lagere cholesterol.

Green Tea

Jon Lowet van "preventie" magazine beweert dat groene thee heeft eigenschappen die cholesterol te verlagen. Polyfenolen in groene thee helpen de slechte cholesterol passeren en verlaten het lichaam in plaats van het verzamelen in vitale organen. Terwijl een paar kopjes groene thee per dag kan een positief effect hebben op je cholesterol hebben, een professor aan de Leslie Dan Faculteit Farmacie waarschuwt tegen het gebruik van pillen die hoge concentraties van groene thee polyfenolen bevatten, omdat overbelichting de gezondheid zou kunnen brengen van uw lever in gevaar .

Tomatensap

Het drinken van twee glazen tomatensap per dag kunnen helpen het cholesterolgehalte in slechts drie weken te bereiken, volgens een studie gepubliceerd in het "British Journal of Nutrition" in april 2007. Aangezien het artikel van de eerste auteur Marja-Leena Silaste merkt, is dit een belangrijke bevinding voor de medische gemeenschap, omdat pillen ontworpen om cholesterol te verlagen kan kostbaar zijn en hebben negatieve bijwerkingen. Het voorschrijven van tomatensap in plaats van dure statines zou een zegen voor zowel patiënten en verzekeraars zijn.

Sojamelk

Een enkel kopje sojamelk kan maximaal 10 g soja-eiwit bevatten, en de Amerikaanse Food and Drug Administration beveelt consumeren 25 gram soja-eiwit per dag om uw cholesterol te verlagen en het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Door het genot van een glas chocolade sojamelk, gieten sojamelk over je ontbijtgranen en het gebruik van sojamelk in uw romige pastasauzen, zul je prachtige dingen doen voor je cholesterol.