Chirurgische Oefeningen voor huidverstrakking

Niemand houdt van verslapping van de huid; het maakt je er ouder uitzien en voelen ouder als je het ziet. Sommige mensen, vooral vrouwen, overwegen chirurgische procedures om hangende huid te corrigeren. Chirurgie voor verslapping van de huid komt steeds vaker voor, en hoewel er kunnen goede resultaten met een operatie, het kan ook duur zijn. Probeer in plaats daarvan een aantal oefeningen voor de verschillende delen van je lichaam die kunnen helpen scherpen uw losse huid.

Draai de huid op je nek en gezicht

Facial oefeningen kan de toon van verslapping van de huid op je gezicht en hals. Dit is waar veel vrouwen, en mannen, hebben de neiging om veel problemen met verslapping van de huid hebben. Veel vrouwen denken dat ze moeten rennen naar de plastisch chirurg om een ​​face lift, krijgt als in veel gevallen gewoon door de uitoefening van uw gezicht, kunt u een aantal van de sag te keren. Wanneer u een contract van uw gezichtsspieren, uw huid gaat met hen. Dit helpt de spiervezels te bouwen en te vergroten, die hangende huid vermindert.

Een behulpzame oefening is om te zitten in een stoel en kijk naar het plafond. Sluit uw lippen strak en beginnen te doen alsof alsof je kauwen. Doe dit voor 20 herhalingen aan het gezicht en de hals huid strakker.

Een andere oefening die gezichtshuid strakker is te kijken naar het plafond. Rimpelen je lippen alsof je zoenen, en dan doen alsof ze het plafond te kussen. Doe deze oefening vijf keer, met 20 herhalingen in elke set.

Tone Maag Skin

Er zijn veel vrouwen die losse huid problemen op hun buik hebben. Meestal is het te wijten aan de vruchtbare, maar het kan ook gevolgen hebben voor vrouwen die gewicht hebben opgedaan en verhoogden hun buikvet. Als u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen, kan uw huid er los en slap en niet strak. Maag oefeningen kan de huid op je buik te verbeteren, zodat het wordt strakker en steviger.

De meest effectieve manier om de maag huidskleur is met maag crunches. Als u slechts een per dag kan doen, daar beginnen en te verhogen door een regelmatig.

Een ander type van maag oefeningen die helpen om uw buikspieren en de huid toon is Asana yoga. Eerst, op de grond liggen op je buik. Plaats je handen op de grond in de buurt van je schouders en ze gebruiken om je romp te duwen van de grond. Houd deze positie een telling van 10, dan verlaag je lichaam.

Een andere oefening om te helpen scherpen uw maag huid is door op de vloer liggen op je rug, dan is fietsen je benen in de lucht. Doe dit een aantal minuten, het verhogen van uw tijd elke keer dat je het doet.

Oefeningen om Loose Arm Skin Verminder

Verslapping van de huid op je armen, in het bijzonder uw bovenarmen, kan kijken zeer onaantrekkelijk. Het wankelt en wiebelt en hangt uit je mouw. Dit is een groot probleem voor iedereen, vooral voor degenen die veel gewicht hebben laten vallen. De uitoefening van uw armen, vooral de achterkant van je armen, zal u helpen slappe huid en flab te verminderen.

Houd eerst je arm achter je. Houd deze positie, zachtjes slinger je onderarm en hand naar beneden in de richting van je lichaam, draai het dan weer achter je weer. Doe deze oefening drie sets, met 15 herhalingen in elke set.

Als je ze kunt beheren, push-ups zijn een andere manier om sagginess verminderen. Gewoon doen van een vijf tot 10 per dag zal helpen om losse arm huid strakker.