Chirurgische ingrepen to Get Rid van Belly Fat

Er zijn verschillende chirurgische procedures beschikbaar om zich te ontdoen van je buik vet. Deze procedures omvatten liposuctie, buikwandcorrecties en endoscopische ingrepen. Elke kamer is uitgerust met hun specifieke risico's; kan echter de procedures die niet vereisen dat u verdoofd te worden veiliger totale zijn, omdat ze niet de risico's van anesthesie bevatten.

Liposuctie

Liposuctie, ook wel body contouring, is een cosmetische operatie die extra vet verwijdert. Volgens MedlinePlus.com, de procedure kan het lichaam worden gladgestreken, waardoor het een populaire keuze om zich te ontdoen van buikvet. Liposuctie vereist dat een plastisch chirurg gebruik afzuigen letterlijk vet uit je zuigen. De meest voorkomende vorm van liposuctie gebruikt omvat een injectie van lokale verdoving, epinefrine en intraveneuze (IV) zoutoplossing op de plaats van vet verwijderen. De vloeistof helpt breken het vet voor afzuiging.

Risico's van liposuctie

Hoewel wenselijk's worden bereikt met liposuctie, zijn er verschillende risico's ondergaan de operatie. Volgens Medlineplus.com, algemene risico's van liposuctie omvatten shock, overvulling, infecties, bloeden en bloedstolsels. Andere risico's zijn littekens, complicaties van bijwerkingen, asymmetrie van het lichaam, en vet embolie. Ook kunt u oplopen zenuwen, huid, weefsel, en orgaanschade. Als u een voorgeschiedenis van hartproblemen, hoge bloeddruk, diabetes, longproblemen, of als u rookt en drinkt alcohol, je bent een groter risico op complicaties met liposuctie. Liposuctie procedures niet altijd eisen dat u verdoofd te worden, zodat je niet altijd risico's verbonden aan anesthesie oplopen.

Buikwandcorrecties

Een buikwandcorrectie, of buikwandcorrectie, is een andere optie voor het verwijderen van buikvet en helpt slapheid verdwijnen. Volgens MedlinePlus.com, de procedure duurt ongeveer 2-6 uur, en je zou worden opgenomen in het ziekenhuis voor maximaal drie dagen. Terwijl op de operatietafel, de chirurg snijdt je buik open en haalt al het overtollige vet. Ze verwijdert ook eventuele extra huid voor het naaien van je gesloten met hechtingen. De hechtingen zijn later verwijderd.

Risico's van buikwandcorrecties

Buikwandcorrecties hebben ernstige complicaties vergelijkbaar met die van liposuctie. Buikwandcorrecties vereisen sedatie; Daarom, als u de procedure te ondergaan, zal u maakt de risico's geassocieerd met anesthesie. Zoals bij elke anesthesie, loopt u het risico ademhalingsproblemen, beroertes, hartaanvallen en bijwerkingen. Risico's van algemene chirurgie omvatten bloeden, infectie, blauwe plekken, zwelling, littekenvorming, en bloedstolsels. Volgens MedlinePlus.com, plooien risico's van de buik, omvat met name intern orgaan schade, schade aan de zenuwen en een lage lichaamstemperatuur (tijdens de operatie).

Endoscopische Chirurgie

Volgens MedlinePlus.com andere mogelijkheid voor het verwijderen van buikvet is endoscopische chirurgie. Het is de minst invasieve en minst gecompliceerde chirurgie optie voor het verminderen van vet. Endoscopische chirurgie vereist het gebruik van een endoscoop om een ​​video van uw buik te zien zonder te hoeven open te snijden je maag. Eenmaal in staat om te zien de binnenkant van je, kan een plastisch chirurg klein gereedschap te voegen door kleine toevoegingen aan eventuele extra vet te verwijderen. De kleine sneden in verband met deze procedure betekent dat er weinig littekenvorming.