Chiropractor Pros & Cons

Chiropractor Pros & Cons

Een chiropractor is gespecialiseerd in de lijn van het menselijk lichaam en maakt gebruik van een systeem voor specifieke lichaam veranderen bewegingen die zogenaamd goed helpt opnieuw uitlijnen van het lichaam. Deze aanpassing komt vaak met een reeks gezamenlijke kraken wendingen, trekt en duwt dat, wanneer correct uitgevoerd, wordt verondersteld om de lichaamsfuncties te helpen beter.

Pro: Beter Body Alignment

Bij het zoeken naar het gebruik van alternatieve geneeskunde, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je iemand ziet die is sterk credentialed en die komt ten zeerste aanbevolen. Een goede chiropractor in staat zal zijn om de uitlijning van uw lichaam aan te passen zodat alle gewrichten en bindweefsel zijn in goede staat. Gekwalificeerde en goede chiropractors zal vaak een schema met patiënten om het lichaam vaker te passen aan het begin van de behandeling en minder frequent als het lichaam begint te nemen en filter naar een permanente juiste uitlijning. Veel patiënten zoeken naar de hulp van een chiropractor na het lijden van een trauma van een auto-ongeluk of een ernstige val. De chiropractor kan werken met de patiënt om het bereik van de beweging te verbeteren en te verlichten spanning in het lichaam door het aanpassen van het lichaam uitlijning van de patiënt.

Con: gezondheidszorg dekking

Terwijl het gebied van chiropractische zorg een lange weg afgelegd in het begrip en de acceptatie door de grotere medische gemeenschap, zijn er nog steeds problemen met het krijgen van het bedrag dat voor en door de verzekering gedekt behandeling. Het is belangrijk voor potentiële patiënten om een ​​arts wiens zorg wordt gedekt door hun verzekering plan te vinden. Bijna alle verzekeringen bieden een vorm van dekking voor chiropractie bezoeken, maar het kan nog steeds een lastige situatie in een aantal gevallen zijn. Praat met zowel uw verzekeraar en uw gewenste arts om een ​​oplossing te vinden. In sommige gevallen kan de oplossing een aanbeveling naar een andere arts of het uitwerken van een out-of-pocket betaling plan met de gewenste arts raadplegen.

Pro en Con: Geen Drugs of Surgery

Chiropractors geen drugs van welke aard voorschrijven en geen operatie niet uitvoeren. Een van de meest fundamentele overtuigingen van chiropractie geneeskunde is het geloof in eigen inherente herstellende vermogen van het menselijk lichaam. Dit betekent dat een chiropractor zal werken met een patiënt over het wijzigen van haar levensstijl door te pleiten voor een gezonder dieet, lichaamsbeweging en goede manieren om te bewegen en functioneren in haar dag-tot-dag leven, maar ook werken aan de problemen in het bewegingsapparaat en het aanbod van de patiënt ruggengraat en aanpassing, maar de chiropractor zal pijn medicatie niet voorschrijven of het uitvoeren van corrigerende operatie. Dit is zowel een pro en een con. Voor patiënten die zijn wantrouwend van een operatie of het innemen van medicijnen, kan een chiropractor helpen met een aantal problemen. Voor degenen die medicijnen nodig hebben om te gaan met hun pijn of kan een operatie nodig om een ​​probleem op te lossen, moeten ze een arts en vervolgens vaak een specialist te zien. Uiteindelijk, het is belangrijk voor patiënten om te werken binnen beide rijken van de behandeling aan de beste oplossing voor hun pijn en letsel te vinden.