Chiropractor behandeling voor rusteloze benen syndroom

Chiropractor behandeling voor rusteloze benen syndroom

Hoewel de medische wetenschap niet in staat om een ​​definitieve oorzaak van rusteloze benen syndroom, een artikel in The Journal Chiropractie door Dr Howard Loomis was bepaald wijst op structurele problemen als de waarschijnlijke oorzaak van deze potentieel ernstige aandoening. Daarom, zo redeneert hij, zou RLS patiënten beter worden bediend door chiropractische "correctie" dan de traditionele, farmaceutische behandeling voor RLS.

Onderste extremiteit Instabiliteit

Loomis gelooft chiropractische correctie in de instabiliteit van "de voeten, enkels, benen, knieën en heupen is verplicht" om een ​​deel van de oorzaken van RLS te corrigeren.

Oefening

Een regelmatige lopen regime lijkt het meest succesvol te zijn geweest in de verlichting van de symptomen van RLS. Daarnaast Loomis suggereert specifieke oefeningen "voor het versterken van het bekken, lumbosacrale hoek en tussenwervelschijven zijn belangrijk."

Lumbosacrale en bekkengebied

Chiropractie voor bekken en lumbo-sacrale (onderrug en een bot gelegen nabij het ondereinde van de wervelkolom) instabiliteit is behulpzaam bij symptoomverlichting volgens Loomis. In een artikel van Dr Donald gratis in "The American Chiropractor," Free stelt: "De meest effectieve behandeling die we hebben gevonden om de symptomen van RLS is de juiste manipulatie van de wervelkolom."

Beenoefeningen en Electro-Micro-Current Therapy

Gratis suggereert ook de toepassing van elektrische micro-current therapie en corrigerende oefeningen om de spinale correcties te behouden. Loomis suggereert begint en eindigt de dag "door het rekken (hamstring verkorting) van de benen" kan nuttig zijn in het verlichten van de symptomen van RLS zijn.

Voordeel van Chiropractie behandeling voor RLS

Chiropractische behandeling van RLS is beter dan de traditionele, farmaceutische aanpak want het behandelt specifieke en exacte oorzaak van elke patiënt van RLS in plaats van de farmaceutische, one-size-fits-all behandeling en de bijbehorende bijwerkingen, aldus Loomis.