Chiropractor Aanbevolen Kussens

Chiropractor Aanbevolen Kussens

Loop in een chiropractie kantoor en u krijgt een scherm van kussens die beweren te helpen verlichten van nek-en schouderpijn, een betere nachtrust te bevorderen vinden, en zelfs helpen openen luchtwegen te stoppen met snurken. Helaas, er is geen wonder kussen dat zal werken voor iedereen. Het kussen dat het beste werkt voor u hangt af van hoe je je oriƫnteren op de slaap en uw persoonlijke voorkeur.

Latex kussens kunnen natuurlijk of synthetisch zijn en komen in verschillende niveaus van stevigheid. De latex kussen is een alternatief voor memory foam, die omlaag en zelfs schimmels remmen. Latex heeft de neiging om langer duren. Een negatief latex is dat het een geur kunnen hebben.

Water kussens kan de stevigheid van het kussen worden aangepast door het toevoegen of verwijderen van het water van het centrum. Het kussen is ontworpen om nek en schouder pijn te verzachten en te helpen bij de bestrijding van slapeloosheid. Het water kussen ofwel geen warmte absorbeert, het verlichten van de noodzaak om het kussen omdraaien om de koele kant te komen. Echter, het kussen moeilijk te reizen, omdat het water maakt het zwaar.

Cervicale kussens zijn voorgevormd om te helpen houden de nek, het hoofd en de wervelkolom in afstemming tijdens sleep.It is het beste voor terug dwarsliggers. Degenen die woelen en draaien of slapen op hun kant zou een moeilijke tijd aan te passen aan dit kussen hebben.

De D-Core Pillow is ontworpen om de nek te ondersteunen, terwijl het houden van het hoofd en de nek in de uitlijning. Het kussen heeft verhoogde randen en de letter D wordt ingedrukt, waar je hoofd gaat. Het beweert te ether te openen en te verminderen snurken. Dit kussen is goed voor de achter-en zijkant dwarsliggers.

Er zijn andere kussens op de markt, met inbegrip van veren, foam en boekweit kussens, die je misschien niet vinden op het kantoor van de chiropractor. Elk van deze kussens ook zou kunnen bijdragen tot het verminderen pijn in de nek als ze de juiste stevigheid en ondersteuning bieden. Je hoeft niet per se veel geld te besteden aan het kussen dat het beste werkt voor u te vinden.