Chiropractie Care voor prostatitis

Prostatitis is een ontsteking van de prostaat die ofwel een acuut of chronisch probleem bij mannen. Het is een veel voorkomende aandoening bij mannen onder de leeftijd van 50 Er zijn verschillende redenen waarom dit prostaat probleem kan optreden. Herkennen van de symptomen, en onderscheid te maken tussen acute en chronische, bepaalt het verloop van de behandeling van prostatitis. Chiropractische zorg voor prostatitis is een vorm van behandeling die helpt verlichten de symptomen die gepaard gaan met de chronische prostaataandoeningen.

Waarom Prostatitis Treedt

De prostaat is een klier in het voortplantingssysteem bij mannen. De intern orgaan bevindt zich onder de blaas net achter het rectum en omgeeft de plasbuis kanaal. Tijdens de geslachtsgemeenschap, de prostaat vloeistof zorgt voor het sperma om te reizen via de plasbuis, zodat de resulterende sperma is niet te zuur voor de vrouwelijke vagina. Prostatitis plaatsvindt van een infectie, trauma of letsel, of een auto-immuunziekte.

Acute prostatitis plotseling optreedt en wordt meestal veroorzaakt door een bacteriële infectie. Chronische prostatitis keert vaak en beïnvloedt de kwaliteit van leven van de persoon. Dit kan het resultaat van een terugkerende bacteriële infectie, maar het is niet de oorzaak in alle gevallen.

Prostatitis symptomen

Aangezien prostatitis symptomen zijn vergelijkbaar met andere ziekten, zoals urologische gerelateerde degenen, is het vaak moeilijk de prostaat diagnose. Maar prostaat problemen vaak gepaard met lage rug-of spierpijn en moeilijk urineren. Mannen met prostatitis kan ook vaak plassen 's nachts of voelen een branderig gevoel of pijn bij het plassen.

Andere prostatitis symptomen zijn pijn bij het ejaculeren, een pijnlijke of gezwollen prostaat en bloed in de urine. Koorts en koude rillingen kan ook aanwezig zijn bij prostatitis.

Prostatitis Behandeling

Hoewel antibiotica algemeen opruimen prostatitis veroorzaakt door een infectie, worden andere behandelingen overwogen voor chronische ontsteking van de prostaat. Aangezien zenuw reflexen in de onderrug mogelijk betrokken is chiropractie voor prostatitis als behandelingsmethode.

Chiropractische zorg bekijkt een probleem vanuit een holistisch oogpunt. Het principe van de wetenschap op het hele lichaam te behandelen zoals is verbonden van de wervelkolom. Met prostatitis, chiropractie kijkt buiten de prostaat en onderzoekt de gezondheid van de pancreas, nieren, lever en colon. Een algemene blik op dieet en lichaamsbeweging, maar ook een examen van de bloedsomloop en het spijsverteringsstelsel, wordt uitgevoerd.

Bij het gebruik van chiropractische zorg voor prostatitis, worden spinale manipulaties aan een fysieke druk of mentale stress die kan worden belemmert een goede circulatie en afval eliminaties te verlichten. Chiropractische behandeling verbetert de bloedsomloop naar vitale organen in het lichaam om de genezing te bevorderen en ontsteking van de prostaat.

Naast chiropractische zorg voor prostatitis, prostaat massage wordt beschouwd als een effectieve behandeling voor chronische ontsteking van de prostaat. Het masseren van de prostaat verhoogt de bloedtoevoer naar de stippellijn levert met zuurstof en voedingsstoffen nodig voor genezing.