Chiropractie Care voor de hals

Chiropractie Care voor de hals

Chiropractie is de handmatige manipulatie van de botten van de wervelkolom en soms de uiteinden om ze in de juiste uitlijning gebracht. Er wordt aangenomen dat botten die niet correct zijn geplaatst voor de gezondheid kunnen beïnvloeden door er oncomfortabele druk op de zenuwen, belemmeren bloedstroom en neurologische signalen en door beïnvloeding spierevenwicht.

De Neck

De hals is een plek waar we vaak het gevoel stam. Dit kan leiden tot pijn de schouders en hoofdpijn. Nekpijn wordt vaak veroorzaakt door te slapen, een slechte houding, tijd op de computer en whiplash. Chiropractische manipulatie kan helpen verlichten van pijn in de nek door de herpositionering van de wervels van de nek. Whiplash is een letsel, vaak veroorzaakt door auto-ongelukken, die vaak om chiropractische zorg.

Voors

Chiropractische manipulatie kunnen vaak onmiddellijke verlichting brengen van nekpijn, schouderpijn en hoofdpijn. Er zijn verschillende manuele technieken die chiropractoren kunt gebruiken om verkeerde uitlijning te pakken. Verschillende patiënten de voorkeur aan bepaalde technieken over anderen te wijten aan de effectiviteit en comfort. Sommige technieken zijn zo zacht dat ze gebruiken geen kracht en zijn zeer veilig.

Tegens

Slecht uitgevoerde chiropractie kan schadelijk zijn. Het ergste geval is beroerte, maar dit is zeldzaam. Daarom is het belangrijk om iets over een chiropractor leren voordat u een aanpassing mogelijk. Lees meer over de technieken te gebruiken. Vaak kun je verwachten dat goed te doen met dezelfde chiropractie als die met je lichaam het type en problemen. Als je gevoelig bent, kies dan iemand die de zachtste technieken gebruikt.

Wanneer te zien van een Chiropractor

Je hoeft niet te gaan naar een chiropractor bij de eerste tekenen van een hoofdpijn of een stijve nek. Als u veel pijn, kan niet functioneren of de pijn niet weggaat of verergert in een dag of twee, dan heb je wat hulp nodig hebt. Als u betrokken bent geweest bij enige vorm van ongeval, is het een goed idee om een ​​chiropractor te zien. Haal uw geval gedocumenteerd met x-stralen en zorg ervoor dat je in orde bent. Symptomen kunnen niet onmiddellijk opdagen.

Goede aanpassing

Om het meeste uit uw bezoek te krijgen, relax en laat je lichaam slap. Het is makkelijker voor de arts en voor u als er geen weerstand. Alles wat je kunt doen om de spieren voorafgaand aan uw bezoek los is nuttig, zoals een massage, warme kompressen op de hals of een warm bad of een warme douche. Na de aanpassing, van toepassing koude kompressen en rusten voor ongeveer 30 minuten voor de beste resultaten.