Chinese Weight Loss Teas

Chinese Weight Loss Teas

De meeste Chinese thee kan worden gebruikt als onderdeel van een gewichtsverlies programma. Thee het metabolisme verhogen en zijn zeer laag in calorieën. Er zijn een aantal formules voor Chinese kruiden afslanken thee, en meer traditionele Chinese thee zijn ook effectief, vooral pu-erh thee.

Pu-erh thee

Pu-erh thee is gemaakt van een veel oudere vorm van de theestruik of boom dan andere soorten thee. Pu-erh is gemaakt van een grote bladeren tea tree en wordt aanbevolen als een cholesterolverlaging thee die ook mensen kan helpen gewicht te verliezen.

Oolong thee

Oolong thee is vaak genoten rond maaltijd tijd en verhoogt het metabolisme. Door het verhogen van de stofwisseling, het helpt je om meer calorieën te verbranden.

Green Tea

Groene thee werkt volgens een vergelijkbaar principe als Oolong thee. Het verhoogt de stofwisseling, terwijl alleen het toevoegen van ongeveer vier calorieën per kop wanneer het wordt gebruikt bij de maaltijden.

Ginseng Tea

Ginseng thee verbetert de bloedsomloop en kan ook helpen bij het verhogen de stofwisseling, die meer van het verbruikt tijdens uw maaltijden calorieën verbrandt.

Slimming thee

Chinese vermagering thee zijn kruidenthee die vaak ginseng bevatten. De thee helpen reguleren de eetlust en helpen het lichaam meer effectief te gebruiken voedsel.