Chinese trucs voor Slapen

Chinese trucs voor Slapen

Goed slapen is essentieel voor een goede gezondheid. Degenen die zijn slaap beroofd mag achter het stuur in slaap vallen, functioneren slecht op het werk of afbrekende een reeds laag immuunsysteem. Volgens de Nationale Commissie voor Slaapstoornissen, 40 miljoen Amerikanen hebben slaapproblemen. In de Chinese geneeskunde, een behandelplan voor de slaap problemen is op meerdere fronten en beschouwt de persoon emotionele en fysieke toestand.

Slaap Positie

Ga niet slapen op je rug. Volgens Dr Xiaomei Cai uit Acupuncture.com, wanneer je slaapt op je rug, heb je de neiging om de handen over je borst zetten. Dit kan voorkomen dat adequate ademhaling door de druk op het hart en de longen. Slapen op je zij zet de minste hoeveelheid druk op de interne organen.

Nog geen fans of Open Windows

Houd uw slaapomgeving-wind vrij. In de Chinese geneeskunde, de overtuiging is dat wanneer je slaapt, je immuunsysteem is niet op zijn best. Of de wind koud of warm is, kan het je immuunsysteem reactie verlagen en maak je vatbaar voor virale of bacteriële infecties. Dus, niet verlaten fan op in je kamer of een raam open als je het kan helpen.

Gebruik acupressuur of acupunctuur

Specifieke acupunctuurpunten te helpen beter te slapen. Volgens de website van Holistic Online's, is slapeloosheid met succes behandeld met beide. Voor acupressuur, zijn de specifieke punten in het bezit van een beoefenaar. Acupunctuur, zijn dunne naalden ingebracht in een bepaalde combinatie van punten afhankelijk dispositie van de persoon en andere lichamelijke kwalen.

Boost Endorfines

Slaapproblemen kunnen zijn door een gebrek van de juiste endorfine. Acupunctuur, of zelfs endorfine-het stimuleren van activiteiten, zoals aerobics, kan verbetering van de slaap. Voor iemand met een overmaat nerveuze energie, Qi Gong is een op beweging gebaseerde modaliteit die goed kan dienen voor het kalmeren van de zenuwen en het toestaan ​​van een goede nachtrust op een natuurlijke manier gebeuren.

Eet goed en Take Kruiden

Eet een gezond dieet en neem kruiden. Het eten van vette, pittige of zoete voedingsmiddelen te dicht bij het slapengaan de slaap verstoort. Ook Chinese geneeskunde beoefenaars voorstellen dat een ongezond voedingspatroon bouwt een overmaat aan slijm in het lichaam die je qi verandert en veroorzaakt slapeloosheid. Chinese geneeskunde kan ook suggereren specifieke kruidengeneesmiddelen voor slapeloosheid, zoals het gebruik van Sour Date zaad (Suan Zao Ren) of Fu Shen (Poria Paradicis).