Chinese Kruiden & Menopauze

Chinese Kruiden & Menopauze

Menopauze is de stopzetting van de menstruele cyclus van een vrouw, die het einde van haar reproductieve, vruchtbare jaren. Dit gebeurt meestal in haar jaren '50, en de symptomen zijn opvliegers en nachtelijk zweten, gewichtstoename, vermoeidheid en stemmingswisselingen. De traditionele Chinese geneeskunde gebruikt kruiden om vrouwen te helpen omgaan met de gevolgen van de menopauze op hun lichaam.

Alternatieve Geneeskunde

Als alternatief voor het risico op kanker geassocieerd met hormonale substitutietherapie voor de menopauze, het Pacific College of Oriental Medicine zegt zijn er verschillende formules die worden gebruikt voor de menopauze.

Drie Immortals

Drie Immortals is een Chinese kruiden formule die helpt om een ​​vrouw hormonale evenwicht en fysiologie te stabiliseren als ze overgaat in de menopauze proces. De ingrediënten zijn onder andere morinda wortel, curculingo wortelstok, Epimedium blad, rode datum fruit, tang-kuei wortel, Eclipta kruid, Ligustrum fruit, moutan cortex, Lycium cortex, Anemarrhena wortelstok, phellodendron cortex en zoethout.

Grote Yin

Grote Yin kalmeert de warmte-gerelateerde symptomen van de menopauze, zoals nachtelijk zweten en opvliegers. De formule bestaat uit bewerkt schildpad, phellodendron cortex, rehmannia wortel en Anemarrhena wortel.

Dioscorea

Dioscorea is een Chinese yam, dat de nier yin weer in balans. Een nier yin onbalans in de menopauze kan leiden tot opvliegers, grijs haar en een droge, volgens het Pacific College of Oriental Medicine.

Zes Flavor Teapills en Zizyphus Formula

Zes Flavor Teapills is een Chinees kruid formule gebruikt om nier-yin-deficiëntie te behandelen. Het bevat pioen wortel, Poria cocos schimmel, Alisma plantago aquatica, Cornus officinalis, Rehmannia glutinosa en Dioscorea tegenovergestelde. De Pacific College of Oriental Medicine beweert Zizyphus Formule traktaties nachtzweten. Het bevat ziziphus spinosa, Poria cocos schimmel, ligusticum wallichii wortel, Anemarrhena asphodeloides wortelstok en glycyrrhiza uralensis / zoethoutwortel.

Overwegingen

De Universiteit van Minnesota suggereert dat een vrouw moet proberen Chinese kruiden onder de zorg van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg om te zien of ze effectief verzacht haar symptomen van de menopauze. Hij merkt ook op dat in de traditionele Chinese geneeskunde, mensen maken gebruik van de kruiden in combinatie met dieet verbeteringen, lichaamsbeweging en therapeutische energie weer in evenwicht brengen van hun lichaam, zoals in de acupunctuur en massage.