Chinese Herbal Remedies voor eczeem

Chinese Herbal Remedies voor eczeem

Westerse geneeskunde begint te erkennen en te accepteren traditionele Chinese werkwijzen waaronder het gebruik van kruiden en acupunctuur in de behandeling van medische aandoeningen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond Chinese kruiden effectief bij de behandeling van eczeem bij zowel kinderen als volwassenen. Dr. Julia Wisniewski van Mount Sinai Hospital in New York en haar collega's bestudeerden kinderen die eczeem had. De kinderen werden behandeld in de Ming-Qi Natural Health Center in Manhattan tussen augustus 2006 en mei 2008 Dr Julia Wisniewski gevonden het gebruik van Chinese kruiden om een ​​veilig alternatief voor de westerse geneeskunde in de behandeling van eczeem bij kinderen.

Kruidenthee

Thee gemaakt van Chinese kruiden worden ook vaak gebruikt om eczeem te behandelen. De combinatie van kruiden en varieert afhankelijk van de ernst van het eczeem en de vermoedelijke oorzaak van het eczeem. Sommige van deze kruiden gebruikt voor kruidenthee omvatten onder hoektand feng, tian mannen dong, gan cao, shi gao, yi yi ren, ku shen, sheng di huang, zhi mu en mu Dan pi. De Chinese kruiden chuan Xiong en Huang Qin kan ook de behandeling van de hoofdhuid eczeem. Lange Dan cao kan worden toegevoegd aan kruidenthee tot oor en gezicht eczeem te behandelen. Drinken Erka Shizheng kruidenthee twee keer per dag helpt de behandeling van ernstig eczeem bij kinderen.

Herbal Capsules

Chinese kruidenthee zijn niet altijd aangenaam voor de westerse smaak. Chinese formules zijn nu verkrijgbaar in capsule vorm. In plaats van het koken van de kruiden in een thee, zijn kruiden gedroogd en geplaatst in capsules. Capsules zijn gemakkelijker om te geven aan kinderen en personen die niet in staat of niet bereid om kruidenthee te drinken vanwege een onaangename smaak of geur. Capsules kunnen ook open worden gebroken en gestrooid op voedsel of gegoten in een drankje.

Volgens een studie door onderzoekers van de Chinese Universiteit van Hong Kong, zijn voorbereidende studies aangetoond vijf ruwe Chinese kruiden effectief bij de behandeling van eczeem te zijn. De studie verscheen in het British Journal of Dermatology. De vijf kruiden gevonden onder flos lonicerae, Japanse kamperfoelie; cortex Moutan, of de wortel schors van pioenroos boom; herba menthae, of pepermunt; cortex phellodendri of Amur kurk-boomschors; en atractylodes wortelstok.

Koude kompressen

Het aanbrengen van een koud kompres afkooksel van verschillende Chinese kruiden maakt een effectieve behandeling voor milde tot matige gevallen van eczeem. Koude kompressen worden direct op de getroffen gebieden geplaatst. De Chinese kruiden koude kompressen verlichten de jeuk en zwelling in verband met eczeem. Chinese kruiden bereid en gebruikt als een koud kompres onder ku shen, bai xian pi, Cang Zhu, gan cao en Huang bai.

Herbal lokale preparaten

Lotions, crèmes en zalven van Chinese kruiden formules zijn gebruikt voor het behandelen of voorkomen eczeem. Door het toepassen van deze actuele behandelingen rechtstreeks op de getroffen gebieden, zwelling en jeuk vermindert.

Neem contact op met een professionele

Zoals met alle alternatieve en kruiden medische behandelingen moeten patiënten in overleg met een medische professional of met een erkende kruidendokter of traditionele Chinese arts vóór het starten van een regime. Sommige kruiden kunnen effectief bij de behandeling van eczeem, maar in de verkeerde dosering, kunnen andere aandoeningen hebben of ongewenste neveneffecten. Hoewel de dosering correct is, de verkeerde kruid niet ten goede aan de patiënt, en in feite kan gevaarlijk zijn.