Chinese Cures voor Acne

Chinese Cures voor Acne

Chinese behandelingen voor acne gaan duizenden jaren terug. Een groot deel van de manier waarop de Chinese geneeskunde behandelt acne is voedingsgerelateerde. Door het eten van een gezonde voeding, het lichaam is gezonder en heeft een meer gezonde chi. De chi is de levenskracht aanwezig is in alle levende wezens. Acne wordt bekeken door de traditionele Chinese geneeskunde als het resultaat van een onbalans in de chi. De meeste Chinese behandelingen voor acne te betrekken waardoor de chi weer in evenwicht.

Voedingsmiddelen die Help Acne

Vaak Chinese medische behandelingen voor acne zijn onder een aangepast dieet en kruidengeneesmiddelen. Sommige voedingsmiddelen vaak aanbevolen om te helpen bij de chi balanceren en daardoor het lichaam pompoen, komkommers en selderij. Soms wortelen, verschillende soorten sla, aardappelen, kool, bieten en alfalfa worden aanbevolen. Andere dingen die kunnen worden aanbevolen zijn groene bonen, peren, kersen, papaya, kaki, frambozen en watermeloen.

Foods te vermijden voor Acne

Voedingsmiddelen die een traditionele Chinese arts kan raden worden vermeden zijn gekruid voedsel of voedsel met veel olie. Koffie, alcohol, suiker en chocolade worden beschouwd als voedingsmiddelen die kunnen bijdragen aan acne. Bovendien, het vermijden van zuivelproducten, rood vlees en schaaldieren is vaak een goed idee. Bamboescheuten en witte champignons zijn ook beschouwd als voedingsmiddelen die kunnen bijdragen aan acne.

"Blood Heat" Type Kruiden Formules

Bloed hitte soorten kruiden formules werken om de warmte van het bloed en de chi te verwijderen. Hoewel formules zullen variëren, veel bloed hitte formules omvatten loquat blad, moerbei wortel en rode pioen wortel. Witte chrysant en moutan schors, onder anderen, zijn vaak ingrediënten in dit soort formules.

"Phlegm Ophoping" Type Kruiden Formules

Net als bij andere behandelingen voor acne, slijm ophoping formules werken om de warmte van de chi te verwijderen. Bovendien, ze helpen om de yang-systeem bij mensen wiens yin-yang balans scheef in de richting van de yin versterken. Loquat, mandarijn, forsythia en zoethout zijn gemeenschappelijke ingrediënten in dit soort formules. Onder andere oranje zaden, saffloerolie en mandarijn schil zijn ook gemeenschappelijke ingrediënten.

"Toxic Heat" Type Kruiden Formules

Toxic warmte formules werken door koeling in het bloed en chi en verwijderen van toxines uit het bloed. Deze formules hebben een aantal bloemen componenten, met inbegrip van kamperfoelie, paardebloem, chrysant en violet. Zij kunnen, onder andere, ook forsythia, mandarijn, zoethout en loquat.