Children's Voetproblemen

Niet alle kinderen worden geboren met perfecte voeten. In feite zijn veel kinderen ontwikkelen voetproblemen omdat voeten zacht en soepel in hun vroege jaren. Bepaalde problemen voet bij kinderen worden overgeërfd, terwijl anderen zich voordoen in reactie op letsel, onjuiste schoeisel, ziekte of misvorming. Sommige problemen zijn heel zichtbaar bij de geboorte, terwijl anderen niet duidelijk kunnen zijn, totdat een kind is begonnen te lopen. Neem de tijd om het uiterlijk van de voeten van uw kind te merken. Veel jeugd voetproblemen verdwijnen op hun eigen, maar sommige omstandigheden zal alleen weg te gaan als ze worden gevonden en behandeld vroeg op.

Platvoeten

Platvoeten, veroorzaakt door lakse pezen en / of ligamenten in de voet, komen vaak voor en meestal geërfd. Vlakheid kunnen in één of beide voeten. Hoewel voeten alle baby's 'verschijnen plat (zoals bogen vormen na verloop van tijd) bogen moeten aanwezig zijn met ongeveer de leeftijd van twee of drie, zegt de American Academy of Family Physicians. Flatfeet algemeen niet stijf en de conditie is meestal niet pijnlijk, maar in sommige gevallen boog dragers kunnen worden gebruikt voor kinderen met knie, rug of gangproblemen. Strenge voorwaarden van platvoeten kunnen worden verholpen door ligament of pees aanscherping chirurgie.

Horrelvoet

Klompvoet is een stoornis zichtbaar bij de geboorte of door middel van ultrageluid al voor de geboorte. Volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons, het komt voor bij ongeveer één op de 1000 geboorten en het wordt vaak beïnvloed door overerving. De clubfoot haken naar het midden van het lichaam en heeft structurele defecten die leiden tot het naar beneden gericht. Het is niet pijnlijk, maar het moet vroeg met casting worden behandeld, stretching, schoren en soms een operatie. Omdat dit anders kan leiden tot pijn en invaliditeit in de toekomst.

In-Toeing

In-toeing, een veel voorkomende voetproblemen bij jonge kinderen, is vaak wat mensen leidt tot de naam "duif-toed." Overwegende dat de meeste mensen staan ​​en lopen met hun voeten wees recht vooruit of iets naar buiten, de voeten van sommige mensen wijzen naar binnen (in-toeing). De American Academy of Family Physicians zegt dat het meestal gaat weg op zijn eigen, maar bij sommige kinderen is het in verband met een twist in het been of de dij bot en dus het kan een chirurgische ingreep nodig.

Out-Toeing

Out-toeing doet zich voor wanneer de voeten van een kind naar buiten in plaats zijn gebogen van recht naar voren wijzen. In tegenstelling tot in-toeing, zal het zichzelf niet corrigeren, omdat de onderste ledematen in het algemeen draaien naar buiten in plaats van naar binnen als ze groeien. Out-toeing kan verergeren als een kind ouder wordt, waardoor problemen met fysieke activiteiten, of het kan het zelfde blijven en veroorzaken geen extra problemen.

Toe Wandelen

Volgens de American Academy of Family Physicians, teen wandelen is een veel voorkomende gewoonte onder peuters als ze leren om te lopen. Echter, de tendens op iemands tenen te lopen verdwijnt meestal rond de leeftijd van twee. Wanneer een kind blijft op zijn tenen te lopen aanhoudend, hij onderliggende aandoeningen zoals spierdystrofie, hersenverlamming, beenlengte verschil, een korte calcaneus pees of het ruggenmerg afwijkingen.