Children's Health Insurance Kwesties

Children's Health Insurance Kwesties

Als kinderen groeien en ontwikkelen, ziektekostenverzekering wordt steeds belangrijker voor hun ontwikkeling. Vaccinaties, seizoensgebonden verkoudheden en allergieën, en regelmatige controles zijn allemaal redenen kinderen zullen moeten artsen zien. Toch, veel kinderen zijn onverzekerd en niet in staat om de medische zorg die ze nodig hebben. Dit, samen met kinderen met ziekten en handicaps, behoren tot de vele ziektekostenverzekering kwesties die kinderen.

Onverzekerde kinderen

De economische recessie van 2008 zag veel banenverlies en bijgevolg veel kinderen verloren ziektekostenverzekering via de werkgever van hun ouders. In feite, volgens de Alliance for Health Reform, "ongeveer 7,3 miljoen kinderen onverzekerd waren in 2008." Het bepaalt ook dat "2 van de 3 kinderen kwamen in aanmerking voor Medicaid of de Children's Health Insurance Program." De Patient Protection and Affordable Health Care Act van 2010 mandaten dat alle kinderen in de leeftijd tussen 6 en 19 ontvangen Medicaid dekking in 2014 als een aanvulling, de Children's Health Insurance Program, een state-based programma, wordt verlengd tot 2019.

Reeds bestaande voorwaarden

Ouders van kinderen geboren met een ziekte of handicap - of die hebben verworven ofwel - kan een moeilijke tijd vinden ziektekostenverzekering voor hun kinderen als ze onverzekerd zijn. Veel particuliere verzekeraars hebben een beleid dat kinderen met reeds bestaande aandoeningen uit te sluiten. Onder de bescherming van de patiënt en betaalbare Act van 2010, moet de particuliere verzekeraars de dekking voor kinderen met reeds bestaande voorwaarden te beginnen in 2014. Onder de debatten is de vraag of de handeling die nodig particuliere verzekeraars om deze dekking effectieve september 2010 beginnen Sommige verzekeraars hebben voortgezet de duidelijkheid van de regeling uitdaging als het gaat wanneer deze dekking begint.

Obesitas bij kinderen

Voor veel kinderen die lijden aan obesitas, kan het ontbreken van de ziektekostenverzekering schadelijk zijn. Zonder verzekering, zwaarlijvige kinderen toegang tot de geneeskunde, counseling en verwijzingen die door een arts kan worden toegediend verliezen. Voor degenen met een verzekering, de uitdaging is om zich te houden aan verzekeringsmaatschappij beleid inzake de behandeling van obese kinderen, die te beperken kan. De Obesitas bij kinderen Demonstratieproject door het Congres goedgekeurd in 2008 toegewezen ongeveer $ 25.000.000 voor zorgverzekeraars en personeel in de gezondheidszorg industrie om training en behandeling voor zwaarlijvige kinderen te voorzien.