Child Care Cursussen Dichtbij Oceanside, Californië

Child Care Cursussen Dichtbij Oceanside, Californië

Volgens Employment Development Department in Californië, zijn kind hulpverleners gevonden op locaties variërend van kinderopvang centra kleuterscholen aan particuliere woningen. Het nemen van een kinderopvang cursus kan nuttig zijn, indien niet verplicht, om een ​​kinderopvang beoefenaar zijn; volgens het ministerie Development, kinderopvang bestuurders te zoeken medewerkers met kennis van de ontwikkeling van jonge kinderen en veel werkgevers de voorkeur kandidaten om een ​​certificaat in Early Childhood Education bezitten.

Mira Costa Community College Child Development Center Cursussen

Mira Costa Community College biedt lessen zoals Child Growth and Development, Child Behavior en richtlijnen, en programma's voor Baby's en Peuters. Studenten kunnen associëren graden of certificaten van prestatie ontvangt.

Mira Costa Community College
Eén Barnard Drive
Oceanside, CA 92056
760-757-2121
miracosta.edu

Palomar Community College Child Development Center Cursussen

Palomar College is gevestigd in San Marcos (een ten noorden van San Diego County voorstad op ongeveer 15 minuten rijden van Oceanside), maar biedt lessen op locaties verspreid over de provincie. De ontwikkeling van het kind cursussen zullen de studenten voor het werk rollen in de sector, zoals leraar, assistent of directeur in een kinderdagverblijf te bereiden. Cursussen zijn ook de moeite waard voor de ouders, basisschool onderwijs assistenten en sociale diensten en werkers in de gezondheidszorg. Hun kind zorgcentrum biedt ook acht weken durende cursussen in de opvoeding; contact opnemen met het centrum voor meer informatie.

Palomar College Child Development Department
1140 W. Mission Road, Office ST-34
San Marcos, CA 92069-1487
760-744-1150 ext. 2206
palomar.edu/childrenscenter

Rady Children's Hospital in San Diego Children's Care Connection Cursussen

Care Connection programma rady Children's Hospital van San Diego Children's, ook wel bekend als C3, biedt ouders verrijking cursussen specifiek voor de behoeften van baby's, peuters en kleuters. Een gratis programma, C3 is "ontworpen om kinderen te identificeren geboorte tot 5 jaar met een risico op milde ontwikkelings- en / of gedragsproblemen en diensten voor hen en hun families."

Children's Care Connection
Oceanside Center?
4120 Waring Road?
Oceanside 92054
858-966-8014
rchsd.org