Chemische Gratis Foods & Stores

Chemische Gratis Foods & Stores

Het is niet ongewoon deze dagen te lopen in een supermarkt en worden gebombardeerd door pakketten met woorden als "biologisch" of "natuurlijk" gedrukt op hen. Het is vaak moeilijk om te weten of de producten die van dit etiket zijn, in feite, wat ze beweren. Organische en natuurlijke voedingsmiddelen zijn gevonden beter voor de consument, aangezien ze geen agressieve chemicaliën. Maar hoe gaat men te ontcijferen tussen de biologische en de chemische-beladen?

Foods --- biologische groenten en fruit

De term "biologisch" verwijst naar voedingsmiddelen geteeld zonder het gebruik van pesticiden en zonder chemische toevoegingen. Biologische groenten en fruit zijn vaak de eenvoudigste voedsel te vinden en zal waarschijnlijk makkelijker als de biologische trend verhoogt. Deze voedingsmiddelen zijn gemakkelijk toegankelijk zijn vanuit vele lokale supermarkten, en zelfs een aantal grote-doos supermarkten, maar is ook te vinden op boerenmarkten of boerderijen familiebedrijf, afhankelijk van het groeiseizoen. Producenten in de Verenigde Staten zijn verplicht biologisch worden gecertificeerd voordat ze goederen kunnen verkopen onder die paraplu.

Foods --- biologische zuivel en vlees

Biologisch vlees en zuivelproducten zijn vaak moeilijk te vinden op grote supermarkt ketens, omdat zij niet zo rendabel te kopen. Voor het meeste succes behalen van deze producten, kan men op zoek gaan naar lokale bedrijven of Amish of Doopsgezinde kolonies. Biologisch vlees zijn vrij van chemicaliën en zijn meestal humaner landbouwpraktijken in vergelijking met grote agrarische percelen.

Foods --- Packaged

Voor een product op de markt te zijn als "biologisch" in de Verenigde Staten, moet worden gemerkt met de USDA Certified Organic label.

Winkel

Diverse winkels in het hele land zijn popping up marketing uitsluitend biologische producten. Ze komen vaker voor in gebieden waar het voedsel gemakkelijk worden geproduceerd, zoals Californië of Florida. Biologische winkels komen vaak met hogere prijskaartjes, maar voor velen is het de moeite waard. Voor een lijst van de winkels in uw staat, te bezoeken http://www.organicfacts.net/organic-stores/organic-stores/organic-food-stores-in-us.html. Chemische-vrij voedsel is vaak te vinden bij de kleine bedrijven en boeren markten in het hele land.