Checklist voor een aardbeving Safety Kit

Checklist voor een aardbeving Safety Kit

Voorbereiding is de sleutel voor het overleven van een aardbeving. Omdat aardbevingen toeslaan zonder waarschuwing, zorg ervoor dat een veiligheid kit eerder vroeger dan later te bereiden. Naast een het samenstellen van een veiligheidspakket, praktijk aardbeving boren met uw familie en kies een plek voor uw familie om veilig te verzamelen. Zorg ervoor dat iedereen in uw familie weet wat te doen als een aardbeving toeslaat.

Voedsel en Water

Pakket voldoende gebotteld water, zodat elke persoon in uw familie een liter drinkwater per dag zal hebben. De Federal Emergency Management Agency (FEMA) raadt aan dat u het pakket voldoende water voor het laatst voor 72 uur, en nog veel meer als je familie bestaat uit kinderen, moeders die borstvoeding geven of iemand die ziek is. Niet-bederfelijke levensmiddelen die niet koken vereist moet ook opgenomen worden in uw kit; ingeblikt fruit en vruchtensappen, melkpoeder, granen, ongezouten noten en gedroogd voedsel zijn goede keuzes. Onder andere een blikopener en eetgerei.

Kleding

Houd een extra set kleding voor elk lid van uw gezin. Kies weer passende kleding, maar onder andere jassen voor nacht-wear. Schoenen, sokken en ondergoed kunnen ook worden opgenomen. Als je jonge kinderen hebt, mag meer dan één set kleding ideaal zijn.

Zaklampen en radio's

Houd meerdere zaklampen van verschillende grootte in uw noodpakket. Laad ze met nieuwe batterijen, en omvatten extra batterijen ook. Een batterij aangedreven radio of televisie zal u helpen te blijven up-to-date over wat er gebeurt in uw buurt na een aardbeving stakingen.

Medicijnen

Houd het aanbod een extra maand van noodzakelijke medicijnen in uw noodpakket. Zorg ervoor om vervaldata regelmatig te controleren op medicatie. Daarnaast maken bepaalde medicijnen gekoeld indien nodig houden.

Persoonlijke Verzorging en EHBO

Voeg een paar rollen wc-papier en papieren zakdoekjes om uw kit. Daarnaast houden babydoekjes voor het schoonvegen van uw gezicht en handen; een fles hand sanitizer kan ook nuttig blijken. Omvatten maandverband of tampons indien nodig.

Houd eerste hulpgoederen en een handleiding voor hoe ze te gebruiken in uw aardbeving kit. De meest fundamentele kit moet bevatten alcohol of alcohol doekjes, verband en elastische wraps in verschillende maten, een tourniquet, antiseptische zalf en pijnstillende medicijnen.

Huisdieren

Houd pet carriers in een aangewezen gebied in de buurt van uw noodpakket. Houd een extra toevoer van voedsel voor huisdieren en medicijnen. Onder meer veterinaire informatie in een tag verslaafd aan de vervoerder moet uw huisdier geworden gewonde. Bandages, dekens en een extra riem kan ook van pas komen.

Belangrijke informatie

Handhaven van een lijst van belangrijke contactgegevens in uw noodpakket, zoals adressen en telefoonnummers van familieleden en vrienden. Alle informatie te bevatten over de medische toestand en arts contact informatie. U kunt ook een of andere vorm van identificatie kaarten in uw kit te houden, evenals contant geld.