Charitatieve Subsidies aan een autisme bedrijf te starten

Charitatieve Subsidies aan een autisme bedrijf te starten

Een op de 150 kinderen gediagnosticeerd met een vorm van autisme. Als gevolg van de prevalentie van autisme, samen met zijn complexiteit, is meer onderzoek en financiering nodig. Veel gezinnen worstelen om de nodige aanpassingen en diensten te krijgen. Gelukkig, charitatieve beurzen zijn beschikbaar voor gezinnen en opvoeders. Subsidies helpen bij het starten of uitbreiden van een bestaande organisatie met als enige focus op de behandeling en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de uitkomst voor kinderen, adolescenten en volwassenen gediagnosticeerd met een ASS (autisme spectrum stoornis).

Autism Speaks

Autism Speaks is een van de grotere bronnen voor financiering en is bekroond met $ 42.000.000 aan subsidies ($ 1.454.590 in Family Service Gemeenschap subsidies) aan organisaties verbonden zijn met autisme die op zoek zijn naar uitbreiding van diensten op vier gebieden van onderwijs, recreatie / maatschappelijke activiteiten, apparatuur te ondersteunen, en jong volwassen / volwassen diensten. Lees meer op www.autismspeaks.org.

Andere soorten

De Baily Thomas Charitable Fund biedt kleine en grote subsidies (niet typisch toegekend aan een individu). Gebieden die van belang zijn onder andere steun van de familie, banenplannen, toneelstuk therapieën, hands-on activiteiten, zoals knutselen en houtbewerking en zelfstandig wonen. Ga naar http://www.bailythomas.org.uk voor meer informatie over de Baily Thomas Charitable Fund.

De John Merck Fonds verstrekt subsidies die gericht zijn op het ondersteunen van mensen met ontwikkelingsstoornissen. Zij is van mening veelbelovende projecten, pilots en kleinere organisaties, met inbegrip van start-ups. Voor meer informatie, kijk op haar website http://www.jmfund.org.

Meer Subsidies

De Daniel Jordan Fiddle Stichting subsidieert die zich richten op jongeren en volwassenen gediagnosticeerd met een ASS op het gebied van woningbouw, recreatie, het beroepsonderwijs en educatieve programma's gericht op de voorbereiding op het leven na school. Ga naar http://www.djfiddlefoundation.org voor meer informatie.

De CVS Caremark Charitable Trust Subsidies gericht op vroegtijdige interventie, gezondheid en revalidatie diensten. Check zijn website, http://info.cvscaremark.com.

Het toepassen van

Het proces voor het aanvragen van een subsidie ​​is niet ingewikkeld, maar het vergt wel enige voorbereiding. In eerste instantie zal u worden gevraagd om het invullen van een online applicatie, of een intentieverklaring / belangstelling onder vermelding van uw positie in te dienen. De meeste organisaties zullen richtlijnen over het schrijven van de brief te verstrekken. In het algemeen zal u worden gevraagd om te vertellen over uzelf en uw organisatie, het aantal betrokken personen, het bedrag van de financiering aangevraagd en of het een nieuw of een bestaand programma. Nadat de aanvraag is beoordeeld en er is interesse, krijgt u een brief met het verzoek een volledige subsidieaanvraag ontvangen. Het tijdschema is afhankelijk van de organisatie, maar het drie tot zes maanden kan duren om erachter te komen of uw subsidieaanvraag werd aanvaard.

Overwegingen

Autisme gaat niet weg. Geen twijfel, de vraag naar autisme middelen en informatie zijn hoog. Ouders hebben enorm bijgedragen tot het ontstaan ​​van machtige organisaties zoals autisme Society of America. Een of twee ouders samen hebben een enorm verschil in de vele levens van de slachtoffers van autisme gesteld. Onderzoekers zijn nog in de beginfase van het begrijpen van de complexiteit van autisme en het spectrum. Daarom is de financiering voor organisaties met de missie van het verhogen autisme bewustzijn en het verlenen van diensten en behandelingen zal waarschijnlijk toenemen.