Cerebral pares Recovery

Cerebral pares är en neurologisk sjukdom som påverkar kroppens rörelser och muskelkoordination. Majoriteten av personer med cerebral pares föds med funktionshinder.

Cure

Det finns ingen bot för cerebral pares. Men det finns massor av behandlingar. Tyvärr ger ingen behandling fullständig återhämtning från villkoret.

Behandlingar

Vanliga behandlingar av cerebral pares inkluderar sjukgymnastik, arbetsterapi, talterapi, receptbelagda mediciner för att kontrollera muskelspasmer och ortoser för att förbättra balansen.

Neurotherapy

Neurotherapy, en gammal indisk terapimetod, fungerar genom naturligt aktivera organ och körtlar i kroppen. Aktivera inaktiva organ och körtlar bidrar till stöd i cerebral pares återhämtning.

Fetala stamceller

Cerebral pares är en av många sjukdomar och störningar fetala stamceller använts för att behandla. Barn med cerebral pares som genomgår foster stamceller behandling har gjort anmärkningsvärda framsteg med kroppsrörelser och muskelkoordination.

Forskning

Forskning pågår för att förbättra diagnos och behandling av cerebral pares. Ett annat uppdrag av cerebral pares forskning är att förhindra framtida fall av funktionshinder genom att förstå dess utveckling.