Cellulite Lysterapi

Cellulite typisk danner på balder og lår. Det sker, når der er lommer af fedt nedenunder bindevæv, der skubber mod huden. Mange faktorer bidrager til dannelsen af ​​cellulite, herunder dine gener, køn og kropsfedt. Lysterapi kan bruges til at reducere eksponeringen af ​​cellulite.

Sådan fungerer det

Lysterapi virker ved at udsende lige nok lys energi, så den nonaesthetic væv ikke ødelægges, mens det stimulerer din krops naturlige auto svar til behandling af cellulite. De ultraviolette lys arbejder også på at skrumpe de celler, der producerer fedt og cellulite. Denne proces er ansvarlig for umiddelbar reduktion af cellulite.

Der er tre lys, der udsendes i løbet af denne procedure. Det røde lys arbejder for at stimulere blodgennemstrømningen og stofskiftet i hele kroppen. Det blå lys virker som et anti-inflammatorisk, antiseptisk og antipyretisk, som forfiner huden. Det grønne lys arbejder for at reducere hudfolder og rynker samtidig med at styrke dit immunforsvar.

Gennem denne procedure fungerer de tre lys sammen til at nedbryde cellulite fiber konglomerater. Lysterapi til cellulite reduktion forbedrer også lymfedrænage. Korrekt dræning af lymfesystemet er vigtig, fordi dens værker til at støtte immunsystemet i at ødelægge patogener. Det er også ansvarlig for at fjerne overskydende væske og filtrering af affald, så lymfeknuder kan cirkulere gennem kredsløbet. I cellulite reduktion, denne proces er vigtigt, fordi når der ikke er ordentlig dræning gennem lymfesystemet, vævet i huden begynder at kvælde. Dette kan også bidrage til cellulite. Lysterapi reducerer din hud følsomhed niveauer og strækmærker.

Overvejelser

Lysterapi til cellulite behandling kan kombineres med fuld kropsmassage til at forbedre cirkulation. Motion er også nyttige i at forbedre cirkulation og reducere cellulite. Selv lys terapi ikke er skadeligt for kroppen, kan du føler dig syg, svag eller træt efter denne procedure. Disse symptomer er på grund af stress på celler fra de ultraviolette lys. Denne procedure er en non-invasiv behandling, der ikke kræver et hospitalsophold eller en betydelig mængde restitutionstid. Det tager typisk en time for at fuldføre.

Omkostningerne ved denne procedure kan være en overvejelse, fordi opfølgende behandlinger er normalt anbefales. Det kan reducere forekomsten af ​​cellulite, men der er ingen bevist måde til helt at forhindre dets tilbagevenden. Selv lysterapi har været en succes, denne form for cellulite behandling er stadig relativt nyt.