Cell Salte & Gær Infektioner

Cell salte, et sæt på 12 homøopatiske midler baseret på celle sammensætning, er udviklet af det 19. århundredes tyske homøopat Wilhelm Schuessler. Disse produkter er foregav at behandle mange betingelser, herunder gær-infektion.

Gær Infektion

Gær infektion er en overvækst af de fungale organisme Candida albicans, som kan påvirke mund, hud, kønsdelene eller fordøjelseskanalen. Infektion forekommer almindeligvis i skeden, når forholdene er gunstige, eller når andre naturlige mikroorganismer som bakterier er elimineret, ofte efter brug af antibiotika.

Symptomer

Symptomer som vaginal kløe og brændende, smertefuld vandladning og samleje, og udledning kan forekomme fra gær infektion. Kroniske eller tilbagevendende gær infektioner kan være et tegn på en underliggende tilstand.

Konventionel behandling

Konventionel medicinsk behandling for gær infektion involverer typisk brugen af ​​svampedræbende medicin, enten i form af en vaginal stikpille eller en oral medicin. Disse behandlinger er generelt meget effektive for ellers raske mennesker.

Cell Salt Behandling

Cell salte menes af nogle mennesker til at dirigere kroppen til enten at absorbere eller frigive mere af et bestemt mineral. Alternativ medicin forfatter Diane Stein foreslår at bruge celle salte Kali MUR. (Kaliumchlorid) og Kali Phos. (Kaliumphosphat) til gær infektioner.

Effektiviteten af ​​Cell Salte

Dr. Stephen Barrett hævder, at mineraler i celle salte også fortyndes til faktisk korrekt mineralske ubalancer. Ifølge Mayo Clinic internist Sandhya Pruthi, konventionelle behandlinger er mest effektive og foretrække til behandling af gær infektion, så få naturlige retsmidler har undergået kliniske forsøg for sikkerhed og effekt.