Celebrities & hun voeding

Celebrities & hun voeding

Het lijkt erop dat u een glossy blad openslaan of de televisie aanzetten zonder te horen welke beroemdheid is op welk dieet. In een dergelijk beeld geobsedeerde wereld, zijn beroemdheden naar verwachting op het hoogtepunt van hun gezondheid en lichamelijke conditie als ze willen zijn in de krantenkoppen voor de juiste redenen. Sommige beroemdheden zijn gekend voor het volgen van bestaande diëten, terwijl anderen alleen kleinere veranderingen hebben aangebracht in hun regimes.

De 5-factor dieet

Volgens de MSN Health Website, zijn beroemdheden zoals Jessica Simpson, Alicia Keys, Kanye West en Eva Mendes bekend op het 5-factor dieet op een bepaald punt te zijn geweest. Het dieet zelf is gemaakt door celebrity trainer Harley Pasternak en het gaat om een ​​vijf-weekplan van vijf maaltijden per dag. Elke maaltijd bestaat uit vijf bestanddelen die eiwitten, goede vetten, gezonde koolhydraten en vezels omvat. Dieters moet ook complete 25-minuten workouts vijf keer per week. Cheat dagen - wanneer je mag eten wat je wilt - mag één dag per week.

Het Hampton's Diet

Als een combinatie tussen de Atkin's en mediterrane Diets, de Hampton's Diet krijgt lijners voor één van hun bewerkte voedingsmiddelen te ruilen voor groenten en koolhydraten, omega-3 vetzuren, vis, mager vlees, noten, volkoren granen en laag-suiker vruchten. Dieters worden ook aangemoedigd om vetten te consumeren aan enkelvoudig onverzadigde vorm, bijvoorbeeld macadamia notenolie. Het dieet maakt ook gebruik van een speciaal op maat gemaakte voedselpiramide dat lijners aanmoedigt om wijs en goed geïnformeerde keuzes te maken over hun maaltijden. Beroemdheden bekend op de Hampton's dieet te zijn geweest zijn onder andere Sarah Jessica Parker en Renée Zellweger.

Het Zone Dieet

Volgens Dr Joey Shulman (DC, RNCP), hormonale balanceren diëten zijn een effectieve manier om gewicht te verliezen. Bijvoorbeeld, elke celebrity-onderschreven dieet dat is gebaseerd op de methode van eten 40:30:30 - bekend als de Zone Diet - is een goede keuze voor het verliezen van gewicht. Deze bijzondere voeding retools iemands metabolisme wordt daarvoor 40 procent van het voedsel door koolhydraten, 30 procent in eiwitten en andere 30 procent vet verbruikt. Dr Shulman vermeldt dat deze methode van diëten zorgt ervoor dat de alvleesklier meer insuline vrij in het lichaam, die de hormonen van een persoon balanceert voor een optimale gewichtsverlies levels. Jennifer Aniston is een beroemdheid bekend om het gebruik van de Zone dieet en verloor naar verluidt £ 30. terwijl op.

Kleine Regime Changes

Ashley Judd is een beroemdheid bekend om haar slanke frame en - volgens Truestar Gezondheid - ze houdt haar blik door het verwijderen van alle zuivelproducten uit haar dagelijkse voeding. Specifiek, Judd maakt gebruik sojamelk in plaats van koemelk en drinkt een kopje heet water en citroensap elke ochtend om te reinigen en de spijsvertering te stimuleren. Supermodel Claudia Schiffer diëten op niets anders dan fruit tot 's middags, als onderdeel van haar eigen dieet regime en Demi Moore is iemand die zweert bij vet strippen kruidenthee te helpen stimuleren haar energie voor oefening en werk.