Candida Dieet Plan

Candida Dieet Plan

Een candida dieet is ontworpen om candida albicans overgroei in het spijsverteringskanaal en dikke darm te verwijderen. Indien onbehandeld, deze schimmel of gist, samen met gifstoffen en parasieten, kan lichaamscellen en veroorzaken ziekten en zelfs de dood binnen te vallen. Een candida dieet is ontworpen om bepaalde voedingsmiddelen te elimineren terwijl het maximaliseren van de absorptie van anderen. De behandeling kan variëren, afhankelijk van de individuele status van iemands gezondheid.

Voedingsmiddelen te elimineren

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u nodig hebt om te beperken of te vermijden wanneer op een candida dieet. Ze zijn voorzien van voedsel dat gluten of suiker bevatten. Gluten is te vinden in de meeste commerciële brood, pasta, ontbijtgranen, gebak, snacks en melk. Gluten is een eiwit met een hoge glycemische index. De candida schimmel gedijt op zowel gluten en suiker, dus het elimineren van hen het beste is voor uw dieet plan. Zorg ervoor dat de etiketten op voedingsmiddelen te controleren alvorens ze te kopen in de winkel. Tarweproducten hebben hoge niveaus van gluten. Ook niet producten die wei of andere suikers, zoals maltose, glucose, galactose, sacharose, lactose of fructose bevatten kopen. Beperk uw fruit tot een of twee per dag, als ze suiker bevatten. Haver en maïs bevatten sommige gluten en dient vermeden te worden voor de eerste twee weken van uw dieet.

Voedingsmiddelen te eten

Uw anti-schimmel dieet moet bestaan ​​voornamelijk uit voedsel dat gluten-vrij zijn. Deze omvatten de meeste vlees, bruine rijst, aardappelen, yams, groene bonen, erwten, rauwe groenten, eiwitten, de meeste noten en bonen. Rauwe groenten hebben spijsverteringsenzymen dat overtollige candida kan doden.

Er zijn twee belangrijke opties voor uw candida dieet: U kunt meer van de bovenstaande voedsel te eten te maken voor degenen die u tijdelijk te laten vallen, of je kunt een aantal van uw favoriete voedsel te wisselen voor gluten- en suikervrije producten. Bijvoorbeeld, als je pasta, zijn er een aantal bruine rijst pasta op de markt (alle soorten). Het verschil in smaak is te verwaarlozen. Brood liefhebbers kunnen bruine rijst of amandel brood te eten. Er zijn ook een aantal verschillende glutenvrij meel dat u kunt gebruiken om uw eigen brood te maken. U vindt er ook suiker- en glutenvrije koekjes en snacks. Sommige lekkere crackers zijn gemaakt van amandelen, hazelnoten en pecannoten.

In plaats van tarwe producten, kunt u bepaalde granen zoals quinoa, basmati rijst, amarant, gierst, maïs meel, boekweit, kamut en hominy voegen. Veel van deze zijn verkrijgbaar bij reformwinkels in bulk.

Naarmate uw conditie verbetert, kunt u geleidelijk beginnen met het toevoegen van enkele gluten en suiker terug in uw dieet. Echter, als u een auto-immuunziekte of meer ernstige ziekte, moet u overwegen om op de candida dieet plan voor een langere periode van tijd.

Andere Foods

Bepaalde voedingsmiddelen hebben-schimmel doden eigenschappen. Je zou kunnen proberen het toevoegen van een paar aan uw dieet. Een dergelijk voedsel is knoflook. Het kan overtollige candida te elimineren en het verbeteren van uw spijsvertering. Gember is een ander voedsel met helende eigenschappen die je kunt gebruiken op je eten. Yoghurt bevat probiotica, die zijn 'vriendelijke' bacterie culturen. Deze culturen kunnen natuurlijke bacteriën in het spijsverteringskanaal, dat werd uitgehold door teveel candida aan te vullen. Echter, je moet suikervrije yoghurt eten.