Candida Dieet Aanbevelingen

Candida albicans is een eencellige schimmel die natuurlijk groeit in het spijsverteringskanaal en rectale darmkanaal. Een te sterke groei kan leiden tot huiduitslag, vaginitis, spruw en maagpijn. Typisch, een dieet rijk aan suiker, hormonale veranderingen en een onderdrukt immuunsysteem een ​​omgeving die een verstoring van het evenwicht van candida in het lichaam bevordert verschaffen. Zoek uit wat voor soort dieet je kunt nemen om het evenwicht te herstellen en voorkomen van infecties te voorkomen.

Reiniging van het lichaam

De candida dieet bestrijdt de schimmel overgroei in drie fasen: reiniging van het lichaam, het behandelen van de candida en herbevolken van het lichaam met een gezondere bacteriën. Candida gedijt op gist, suiker, gefermenteerde levensmiddelen en geraffineerde bloem.

Houd een dagboek bij van wat je eet in een enkele dag. Vermijd fruit, gebak, oude kaas, champignons, noten, chocolade, desserts, azijn, alcohol, noten, kruidig ​​voedsel en specerijen. Draag een lijst van wat je moet vermijden met u, en zich te onthouden van het eten van bewerkte voedingsmiddelen. Voorgerechten in restaurants bevatten vaak een van de voedingsmiddelen op de verboden lijst. Eet een dieet van groenten, eiwitten en producten die vrij zijn van gluten zijn. U kunt glutenvrije producten vinden bij de supermarkt in de gezondheid van voedsel gangpad.

Behandeling van de Candida

Eet voedsel dat candida te doden, zoals yoghurt en knoflook. Yoghurt bevat acidophilus, een bacterie die gist vernietigt. Kijk voor een merk dat is leegte van suiker. Een gemakkelijke manier om yoghurt te nemen in het candida dieet is om een ​​salade dressing van yoghurt, plantaardige olie, gehakte knoflook, bieslook en zwarte peper te maken. Giet het over een schaal met groenten en kip om een ​​voedzame maaltijd krijgen. Knoflook heeft vele anti-schimmel eigenschappen en helpt genezen maagontsteking. Probeer het gooien van enkele gehakte knoflook in de maaltijd of het gebruik ervan om de smaak van vlees. Experimenteer met verschillende manieren om zowel knoflook brengen en yoghurt in de maaltijden. Als het eten van knoflook je stoort vanwege de nasmaak, probeer het nemen van knoflook supplementen.

Herbevolken de Maag

Vanwege evenwicht bacteriën en candida is verstoord in de darmen, is het belangrijk om te herbevolken met probiotica, die nuttig bacteriën. Deze probiotica zijn onder acidophilus, bifobacterium bifidium, lactobacillus probiotica en streptococcus thermophilus. Haal meer bifobacterium bifidum door het nemen van supplementen van reformwinkels of apotheken. Voor lactobacillus, eet augurken, zuurkool en yoghurt. Drink meer melk aan streptococcus thermophilus verkrijgen. Ga op de candida dieet voor een paar weken om te zien hoe je je voelt. Als je terug naar je normale dieet, langzaam introduceren de voedingsmiddelen uit de "te vermijden" lijst. Gebruik dit dieet wanneer u antibiotica, die de neiging hebben om het systeem van goede bacteriën afbrekende nemen.