Candida Cleanse Recept

Alternatieve artsen geloven dat overgroei van candida albicans (gist in de darmen) is verantwoordelijk voor de symptomen zoals vermoeidheid, sinus congestie, hoofdpijn, stemmingswisselingen, verlies van geheugen / concentratie en hunkeren naar voor snoepjes. Overmaat candida in de darmen wordt dat de darmwand penetreren, waardoor gist en andere toxines worden geabsorbeerd in het lichaam. De geabsorbeerde gist triggert vervolgens een reactie in het immuunsysteem, resulterend in een overgevoeligheid voor candida. Om het lichaam van candida reinigen, moet een streng dieet te volgen.

Candida Dieet

Een candida reinigen gericht op het reinigen van de darmen. Voeding speelt de meest cruciale rol in een candida reinigen, die vaak wordt aangeduid als de candida dieet. Om het lichaam van de ongewenste gist ontdoen, moet de voeding veranderde de gunstige omstandigheden waarin deze micro-organismen vermenigvuldigen af ​​te snijden zijn. Aanbreken van een candida reinigen of twee keer per jaar helpt laag te houden candida niveaus.

Tijdens dit dieet, het doel is om het lichaam van de elementen die nodig zijn om de pathogene gist groeien waardoor de problemen verhongeren.
Dit dieet moet redelijk gedisciplineerd gedurende ten minste drie maanden. Als uw symptomen beginnen te verbeteren, kunt u beginnen met het toevoegen van voedingsmiddelen opnieuw in. Candida zal terugkeren als je eenmaal terug te keren naar de vorige ongezonde vormen van eten.

Uitsnede Sugar

Ten minste zeven dagen te elimineren geraffineerde suiker, met inbegrip van groenten als suiker bevordert gist groei. Na een week kunt u fruit weer toevoegen aan uw dieet langzaam, merkt veranderingen in symptomen.

Voedingsmiddelen te elimineren

Vermijd oude kazen, alcohol, muffins, cakes, chocolade, gedroogde vruchten, vers fruit, paddestoelen, azijn, gluten, suiker, honing, siroop, gist of schimmel, brood, gebak, gedroogde vruchten, meloenen en pinda. Beperk de inname van koolhydraten. Alle zetmeelrijke voedingsmiddelen moeten worden afgeschaft.

Ook elimineren van gefermenteerde voedingsmiddelen zoals bier, augurken en tomatenpuree als ze gist-groei-activiteiten te bevorderen.

Wat te eten

Eet groenten (vooral rauwe knoflook), eieren, niet-glutenous granen (zoals rijst zemelen, gierst, bruine rijst, en haverzemelen), live yoghurt culturen (zowel zuivel en niet-zuivel,) groene algen (spirulina en chlorella), wei , acidophilus, noten, zaden en oliën.

Koolhydraatarme, eiwitrijke voedingsmiddelen zoals mager vlees, kalkoen en kip zijn toegestaan.