Cancer Centers in Atlanta

Cancer Centers in Atlanta

Volgens de American Cancer Association, 15 procent van de sterfgevallen door kanker bij vrouwen zijn het gevolg van borstkanker. ACA statistieken blijkt ook dat 9 procent van de sterfgevallen door kanker bij mannen zijn het gevolg van prostaatkanker. Kanker wordt beschouwd een overmatige groei van schadelijke cellen in een deel van iemands lichaam. Er is momenteel geen definitieve redeneren over wat kanker veroorzaakt. Er zijn meer dan 100 soorten kankers. Als u in het Atlanta gebied woont, hebt u verschillende kankercentra om u te helpen bij het ontcijferen van de beslissingen, pijnbestrijding en behandelingen die vandaag beschikbaar zijn.

Dunwoody Cancer Center

De Dunwoody Cancer Center is een tak van de Northside Hospital gevestigd in Atlanta, Georgia. Deze vorm van kanker centrum is een van de enigen in het gebied dat een dual energy lineaire versneller functies. Deze machine maakt het mogelijk om de straling naar een kanker streek te leveren door middel van een externe bundel. Momenteel is de Dunwoody Cancer Center biedt brachytherapie programma evenals planning van de behandeling voor zijn kankerpatiënten. Dit is ook de enige kanker centrum in de stad Atlanta om meerdere types van beenmergtransplantatie procedures bieden. Beenmerg transplantatie procedures zorgen voor gezonde cellen die zijn vernietigd door chemotherapie, straling en ziekte te vervangen. Dunwoody Cancer Center biedt navelstrengbloed transplantaties, autologe stamceltransplantatie transfers en haploidentical stamcel transfers. Borstkanker, baarmoederhalskanker en prostaatkanker zijn de belangrijkste specialiteiten in Dunwoody Cancer Center. Patiënten krijgen ook de mogelijkheid om vele beschikbare klinische studies door deze vorm van kanker centrum. Klinische studies laten patiënten om nieuwe en het bevorderen van de behandeling van kanker opties zoals alternatieve therapie en medicijnen te testen.

Dunwoody Cancer Center
1155 Hammond Drive
Atlanta, Georgia 30328
(770) 668 9622
northside.com/medical_services/cancer.aspx

Georgia Cancer Specialists

Georgia Cancer Specialists bieden meer dan 30 kantoren over de hele staat. Een van hun hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta Medical Center. Georgia Cancer Specialists is een van de grootste groepen van particuliere hematologie en oncologie specialisten. Ze zijn op dit moment een nationale leider in geavanceerde behandeling van kanker en onderzoek. Een deel van hun onderzoek kunnen kankerpatiënten deelnemen aan fase klinische trials. Dit is de tweede fase van een klinische studie, de eerste waarin de therapie of medicatie wordt getest op mensen. Georgia Cancer Specialisten zijn het enige team van artsen om de eerste fase klinische studies bieden. De kanker centrum biedt een scala aan ondersteunende diensten voor hun patiënten, waaronder pijnbestrijding, voedingswaarde counseling en wellness counseling.

Georgia Cancer Specialists
Atlanta Medical Center Office
320 Parkway Center
Atlanta, Georgia 38312
(404) 265- 6500
gacancer.com

Winship Kanker Instituut van de Emory University

Emory University is een tak van Emory Hospital, een van de hoogste academische ziekenhuizen in de staat Georgia. De Winship Cancer Institute biedt verschillende afzonderlijke centra voor hun patiënten met kanker, waaronder een prostaatkanker centrum, centrum voor pijnbestrijding en borst gezondheidscentrum. Dit ziekenhuis is een van de weinige die de chirurgische oncologie opties biedt. Deze opties omvatten Oncoplastic borstsparende chirurgie en huid-sparende mastectomie. Beide opties zorgen voor de medewerking van de traditionele borstoperaties technieken worden gecombineerd met plastische chirurgie, zodat kanker verwijdering en borstreconstructie kan optreden in een operatie. De Winship Kanker Instituut van de Emory University was ook de eerste om te worden aangewezen als premier kanker centrum door het National Cancer Institute.

Winship Cancer Center van de Emory University
1365c Clifton Road Northeast
Atlanta, Georgia 30322
(404) 778 1351
cancer.emory.edu